R e k l a m a
R e k l a m a

Banery wyborcze PiS

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 86 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #123859 Odpowiedz
    Pablo
    Gość

W całym układzie najmniejsze zło to 3 droga. Jeśli nie wejdą do Sejmu, to PIS razem z Konfederacją utworzą większość i wtedy nawet nie chcę myśleć co się wydarzy. Najleprze rozwiązanie to takie, gdzie KO ma ok 32-35%, 3 Droga i lewica po 10-15%. Jeśli utworzą koalicję to będziemy mieć stabilny Rząd z większością w Sejmie i senacie. Większa liczba koalicjantów zapewni, że wszystkie najważniejsze postulaty będą zrealizowane, ponieważ jeden koalicant bez drugiego nic nie zrobi.

#123860 Odpowiedz
    Pis-ior
    Gość

A wierzycie w uczciwy wynik wyborów, bo ja nie.

#123861 Odpowiedz
    Yhym
    Gość

PSL już rządziło razem z Platformą. Ja podziękuję za obowiązkową pracę do 67.
    Jeśli będę chcieć i móc to będę pracować i do 70, ale to powinien być mój wolny wybór!

#123866 Odpowiedz
    Pablo
    Gość

Yhym
    Nie wiem ile masz lat, ale jeśli ponizej 50 i nie masz cieplej posady za 7 – 10 tyś. zł na rękę to i tak będziesz zasuwał do śmierci. Taki mamy system.

#123867 Odpowiedz
    Bezimienny
    Gość

Przecież taki Mejza i Kukiz weszli z listy PSL do sejmu. 3D są głodni stanowisk w ARiMR więc łatwo tych leśnych dziadków będzie skusić.
    A co do Konfy to jak ich nie ma w TVP od ponad roku to rzeczywiście najlepszy znak że wejdą w „koalicję”. 😀

#123869 Odpowiedz
    Paweł
    Gość

A wiecie, że Morawiecki w kamieniach milowych podpisał podniesienie wieku emerytalnego. Pis to kłamcy by zostać przy korycie.

#123870 Odpowiedz
    Antek
    Gość

Oczywiście, że wiemy. Tylko ludzie leniwi, niedociekajacy prawdy, umoczeni w propagandzie z tvpinfo tego nie wiedzą. Każdy człowiek który ma rozum wie, że prawdy trzeba poszukać w wolnych mediach.

#123871 Odpowiedz
    Karol
    Gość

U Mirosława i Danuty na balkonie już wisi baner ich pupilka Dudusia razem z Przydaczem

#123876 Odpowiedz
    Haha
    Gość

Komuś tutaj chyba palma odbiła XD

#123882 Odpowiedz
    Kajakarz
    Gość

A gdzie ten pseudo pisior, nauczyciel polskiego, dupiarz i zlosliwiec. Nic nie pomaga w kampani a pisowska kasę doi.

#123883 Odpowiedz
    Pis-ior
    Gość

A ja tam mam to gdzieś ponad 10000 co miesiąc na ręke jest

#123884 Odpowiedz
    Bzykacz
    Gość

Mnie też pis załatwił stanowisko w elektrowni, 30000 tysi na miesiąc, prawie nic nie robię, tylko jestem. Będę głosował na pis aby dalej nic nie robić.

#123902 Odpowiedz
    Kajfas
    Gość

Moje koleżanki i koledzy z pisu też tak mają. Doją kasę aż huczy.

#123904 Odpowiedz
    Pis-ior
    Gość

Dlatego trzeba być za pisem i chwalić pis będzie rządzili ko to będę za ko i chwalił ko
    Tyle w temacie.

#123908 Odpowiedz
    Spoko
    Gość

Nikt cię tak nie w..ucha jak czarna mamba.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 86 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #123910 w Banery wyborcze PiS
Twoje informacje: