R e k l a m a
R e k l a m a

Burmistrz

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 579 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #120861 Odpowiedz
    OdpowiedzialnyWyborca
    Gość

drogi forumowiczu o nazwie „fur doutschland”
    Ja osobiście szanuje wyniki, każdych wyborów, czy to wygra partia X czy wygra to partia Z bądź partia Y. Wybory to nasze prawo i decydujemy w nich kto będzie nami władał i nas reprezentował jako społeczeństwo, dlatego uważam, że wybór powinien być odpowiedzialny, czyli że nie będziemy później narzekać, że to i owo tylko z sumieniem przyjmiemy, że nasz wybór był zły lub dobry dla wspólnoty.
    Jednak widząc niezadowolenie społeczeństwa obserwując to poprzez opinie bądź wpisy nasuwam Państwu jakie macie prawa jako obywatele RP odnośnie władz samorządu terytorialnego według Kodeksu Wyborczego, czyli w wyborach można wybrać nowego lidera bądź wybrać obecnego lidera w społeczności lokalnej, którym jest naprzykład urząd Burmistrza.
    Zasugerował tutaj Pan lub Pani, że jestem zwolennikiem jednej Partii… Jednak to jest Pudło, bo jestem jedynie obserwatorem sceny politycznej i nie brałem udziału w żadnych wyborach samorządowych, ponieważ nie znalazłem tam swojego odpowiedzialnego wyboru, który tworzy historie naszej wspólnoty, ponadto również nigdy nie startowałem w żadnych wyborach, ponieważ nie czuję się na siłach ażeby przewodzić lokalną społecznością poprzez dany okres historii. Jestem jedynie szarym człowiekiem, który obserwuje i wyciąga wnioski subiektywnie i bezstronnie oraz bez względu na partie czy też stowarzyszenia polityczne.
    Pozdrawiam Odpowiedzialny Wyborca z powiatu pajęczańskiego.

#120862 Odpowiedz
    Für Doutchland
    Gość

OdPOwiedzialny wyborco to proszę szanować wyniki wyborów i POgodzić się z tym kogo wybiera społeczeństwo

#120863 Odpowiedz
    Tw Balbina
    Gość

für Deutschland« patronują ministrowie Schreiber, Rau, Szefernaker i Müller. Taki gruppenführer Wolf 2.0″

#120864 Odpowiedz
    POliczmy głosy
    Gość

A może by tak sprawdzić kto głosował za rezolucjami w Europarlamencie przeciw Polsce

#120866 Odpowiedz
    Paweł
    Gość

Czy kino to oddaje burmistrz gminie żydowskiej? Bo takie słuchy chodzą?

#120885 Odpowiedz
    Michał
    Gość

4,5 mln oddał na rozbudowę Domu Kultury, a teraz pogrzebał tą instytucję robiąc tam dom seniora🫢pomysłowy Piotr…a gminne budynki stoją i niszczeją…np. Przedszkole na Sienkiewicza, czy budynek na Paderewskiego?

#120886 Odpowiedz
    Szyderca
    Gość

Dom seniora? I bardzo dobrze. W Pajęcznie już prawie sami starzy ludzie. Kto ogarnięty już na zachodzie. „Zgniłym zachodzie”😁🤣

#120988 Odpowiedz
    Jadzia
    Gość

Koniec kadencji a burmistrz dalej błądzi jak dziecko we mgle?

#121132 Odpowiedz
    Magda
    Gość

W której mgle…? Jakieś konkrety moze
    …bo narazie to tylko mgła i trawa nie skoszona i tym podobne „ciężkie argumenty”.
    Mgła to może byla ale pyłu jak się kiedyś jechało ul. JANA Pawła II ktora ktoś obiecywał zrobić a nawet oświetlenia nie był w stanie zapewnić…a jezioro Ług i okolice latem służyły głównie wędkarzom… a może chodzi o tą mgłę kurzu podczas trwajacego remontu dziurawej jak ser przez lata ul.Narutowicza i Żeromskiego…a może mgłe przy tej planowanej modernizacji Hali sportowej SP2 w Pajecznie na którą uzyskano dofinansowaniem mogłabym tak długo wymieniać…ale pewna grupą tu piszących osób woli aby było jak było czyli nic się nie robiło tylko „kit” ludziom sprzedawało jaki to rozwój będzie… ale wtedy mgły na pewno nie ma:):).

#121133 Odpowiedz
    Małgorzata
    Gość

Oj Magda, szok inwestycyjny😂
    Zapomniałaś o maszcie i tablicy na kinie🫢

#121134 Odpowiedz
    Jola
    Gość

Ściany domu kultury okleić styropianem i mówić że to rozbudowa, żadnej poprawy na lepsze ?
    Oddanie działki niby pod blok, który nigdy nie powstanie?
    Czy powstał jakiś zakład pracy, nowe miejsca pracy?
    O brudzie i zaniedbaniach nie wspominając?

#121135 Odpowiedz
    Kamil
    Gość

Tylko Magda zadowolona z Jana Pawła, a jak poprzednik zrobił całe osiedle Źródelna, wyremontował szkoły wybudował dwie hale przy szkole w Makowiskach i Pajęcznie, kanalizacje na Magdy Matusowcu i projekty na drogi i oświetlenie, dom sportu wybudowany, orlik i długo by wymieniać bo działo się.

#121204 Odpowiedz
    Michał
    Gość

Żeby jeszcze w urzędzie szło coś załatwić, tam tylko siedzą kawę piją i jak w ulu w pokojach, dyskusje i śmiechy, a pracą kto by się przejmował.

#121205 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Zabawa jak na kajakach?

#121296 Odpowiedz
    Jola
    Gość

Stadion zarośnięty i zaniedbany, budynek sportu do remontu?
    Wystarczyło tylko ponad 4 lata żeby do tak złego stanu doprowadzić.
    Najważniejsze że jest dyrektor i na wypłatę?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 579 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #122975 w Burmistrz
Twoje informacje: