Burmistrz
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Burmistrz
- Ten temat ma 578 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 2 lata temu przez
Madzia.
-
AutorWpisy
-
gosix
GośćA to prawda, że kiełbasa wyborcza burmistrza marki Brzozowski kosztowała ponad 30 tysięcy złotych?!!!! Na sport nie ma, a burmistrz się bawi za pieniądze podatników:-(
gosix
GośćIle?! 30tysięcy?! Nikt normalny za Rafała Brzozowskiego nie zapłacił by tyle pieniędzy. No chyba, ze faktycznie tonący brzytwy się chwyta:-)
Iga
GośćZmartwię was ale to tylko dla niego?
Dodatkowe koszty to scena i nagłośnienie też pewnie 20 tysi?prokurator
GośćDajcie spokuj to tylko jeden miesiąc pensji burmistrza i jego zastempcy
Zela
GośćWidocznie gminę stać 😁
Tomek
GośćPiotrze to że gmina złożyła wniosek i został przyjęty to nie oznacza że gmina otrzyma pieniądze. Nie wprowadzaj mieszkańców w błąd.
Idąc Twoim tokiem myślenia ja dziś wysłałem totolotka to według Ciebie jestem już milionerem jak losowanie w sobotę?
Całą kadencję nic nie robiłeś, teraz się wziąłeś za sprzątanie, skwerki robisz, i newsy publikujesz?Policjant
GośćDziękujemy burmistrzowi za ograniczenie miejsc parkingowych, brawo.
Koncepcja ograniczenia miejsc parkingowych w czasach gdy liczba samochodów rośnie to głupota.wybory
Gośćhit wywiady, burmistrz Mielczarek pozostal wierny swoim ideałom, niestety myślę że wiele dobrych wartosci które miał odeszły bezpowrotnie,
Eryk
GośćPiotrze a dlaczego w wywiadzie nie mówisz ile ludzi skrzywdziłeś?
Ile odeszło dobrych pracowników, teraz pełnią funkcje kierownicze w innych gminach.Małgorzata
GośćBurmistrz, jakbyś chodząc widział wszystko to ta gmina nie byłaby taka zapyziała, brudna, zaniedbania widać na każdym kroku
Oddałeś pieniądze na Dom Kultury, myślisz oczy wirtualnym blokiem.
Nic nie powstało za ciebie co by się przyczyniło do rozwoju gminy.wybory
Gośćpani beata jako radnabprzez pięć lat NIC nie zrobiła dla gminy a teraz nagle zapału dostała? Czy wykazała się jakąkolwiek inicjatywa poza nagrywaniem ? 😁
wyborca
Gośćaż chciałoby sie zapytać, Beato gdzie ty bylas przez 5 lat
polka
GośćReklamy w gazetach droższe niż środki na działalność niektórych stowarzyszeń.To są te Pana oszczędności?! Brawo Panie Burmistrzu!
Ola
GośćMiasta wokół już ogłosiły program na Dni swoich miast a w Pajęcznie nic.
Jak zawsze na ostatnią chwilę byle zrobić i wydać pieniądze…
I ludzi będzie tyle co u Piotra wczoraj na zebraniu wyborczym.Leszek
GośćPiotrze dzisiaj kolejny raz pokazałeś jak szanujesz Sołtysów, Rady Sołeckie czy Stowarzyszenia…nie pojawiłeś się nawet na rozdaniu grantów sołeckich?
Kampania, filmy z kolejnymi obietnicami nagrywałeś?
Tu na rozdaniu były Twoje głosy…dosłownie były?
Z takim podejściem do ludzi nie nadajesz się na włodarza? -
AutorWpisy