R e k l a m a
R e k l a m a

Burmistrz

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 579 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #117270 Odpowiedz
    Jadwiga
    Gość

O co chodzi z tymi kajakami?

#117279 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Piotrze nie wyjaśnisz?

#117291 Odpowiedz
    Rysiek
    Gość

W Pajęcznie teraz nie ma gospodarza, nic nie powstało dla ludzi, to co funkcjonowało to zniszczone?
    Czy burmistrz już wydał zgodę na powiększenie wysypiska?

#117292 Odpowiedz
    Ania
    Gość

Po ile nam burmistrz śmieci zafunduje w tym roku?
    Mając wysypisko na terenie gminy ludzie płacą za śmieci najwięcej w okolicy?

#117295 Odpowiedz
    Magda
    Gość

A ze zapytam…bo dużo się pisze..wysypisko..rozbudowa wyspiska..śmierdzi z wysypiska…a ktory to Burmistrz ściągnął na Pajęczno to przekleństwo i nieszczęście…czy komus na tym forum przejdzie przez gardło imien..nazwisko..lub inicjały tej persony…??? To jak kto to był….

#117296 Odpowiedz
    Piotr
    Gość

To żadna tajemnica, to był chyba 1999 lub 2000 rok, burmistrzem był Banaszkiewicz a zastępca Górecki?

#117299 Odpowiedz
    Magda
    Gość

O to mi chodziło…brawo.

#117303 Odpowiedz
    Magda
    Gość

Rzadko zaglądam na forum..ale chciałam to przeczytać ze ktos inny a nie obecny Burmistrz cos zawalił…i że np. Ten smród o którym tu czasem czytam w związku z tym to też nie jego wina…czasem przeglądając te wpisy o obecnym Włodarzu mam wrażenie że jeżeli ptak mi narobi na samochód tez wina obecnego Burmistrza..bo nad Pajecznem ptaki latają..spora część tej czytanej argumentacji ma podobną zasadność…

#117315 Odpowiedz
    Gosiu
    Gość

Czy może być jeszcze gorzej w gminie Pajęczno?
    Czy już sięgnęliśmy dna?

#117316 Odpowiedz
    Posłanka stąd
    Gość

Wszystko przez PiS i ruda dycha

#117325 Odpowiedz
    Rysiek
    Gość

Burmistrz jechał wieczorem przez pajęczańskie rondo i te ciemności mu nie przeszkadzają?
    Ten pomysł z oszczędnościami to sobie pan może na Matusowcu wprowadzi?

#117333 Odpowiedz
    Uczeń
    Gość

Może kupicie papier toaletowy do Szkoły Podstawowej nr 1, tyle oszczędności a na papier brakuję? Wstyd.

#117334 Odpowiedz
    Racja
    Gość

Czy Urząd Pracy w końcu zrobi kontrolę w tej gminie i w innych podlegających jednostkach gminnych gdzie sprzątaczki są mobbingowane i przenoszone z pracy do pracy bez zmian w umowie .Bo
    Tu gmina łamie przepisy pracy w umiweo o pracę i miejsce zatrudnienia.
    Mielczarek robi prywatew gminie I jest bałagan….

#117336 Odpowiedz
    Robert
    Gość

Czy wogóle w gminie to ktoś sprawuje nadzór nad oświatą, papieru toaletowego w szkołach brak, papieru do ksera brak, poziom nauczania mierny, nie wspominając o zaangażowaniu nauczycieli?
    Gdzie jest sanepid…żeby papieru w szkołach w toaletach nie było?

#117337 Odpowiedz
    Posłanka stąd
    Gość

Zapytaj PiS i ruda dycha

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 579 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #129575 w Burmistrz
Twoje informacje: