Chodniki znowu zarośnięte
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Chodniki znowu zarośnięte
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Patataj
GośćNa głównej ulicy miasta można zauważyć że na chodnikach znowu rośnie trawa czy znowu Pajęczno ma być zaniedbane bo już nie widać takiego zapału dbania o estetykę miasta
Zosia
GośćPewnie burmistrz na urlopie, to i może komuś się zapomniało.
Ogólnie to jest zadbane i wszędzie widać rękę gospodarza.Jola
GośćWidać różnicę gołym okiem, w poprzedniej kadencji to był burdel wszędzie, trawę rosła nie tylko w parku, ale i na ulicach. Nawet Jana Pawła nowa ulica była zarośnięta i zasyfiała i Piotr nie widział problemu.
Mariusz
GośćDobrze że tamten czas już minął, stracona kadencja.
Wyborca
GośćByło minęło. Teraz nie jest dużo lepiej. Trochę zrobione na pokaz i już powoli pieniędzy nie ma. Za rok będzie tak samo jak za poprzednika.
PunkY
GośćNo i dziś od rana, mimo niepogody, już służby sprzątające w akcji. Od rana ekipa robi z tym porządek. Mówcie co chcecie, ale obecny Burmistrz bardzo dba o wizerunek miasta i okolic.
Szymon
GośćWrócił burmistrz z urlopu 😃
Patataj
GośćAle trawa na chodniku głównej ulicy Kościuszki jak była tak jest nadal oraz chwasty przy drzewach na ulicy małej a jeśli nie ma gospodarza który był by na urlopie to powinien zająć się tym jego zastępca
Piotr
GośćPosprzątaj koło siebie i nie zawracaj do…
Kiedyś zarośnięte jak na łące i ci nie przeszkadzało…teraz trawka w oczy kole…Patataj
GośćPiotr posprzątać to mogę ale u siebie na podwórku
Patataj
GośćPiotr dodam tylko że się mylisz bo poprzednie zaniedbania też mnie raziły i zagłosowałem za obecną zmianą
Wyborca
GośćPrawda jest taka że na początku zawsze jest ładnie, pięknie i cudownie. Niestety z czasem kończy się zachwyt i miesiąc miodowy. I wracamy do rzeczywistości.
Monika
GośćA rzeczywistość jest taka że zmianę widać diametralną.
Patataj
GośćTemat dobrze że się pojawił bo trawa z chodnika na głównej ulicy miasta Kościuszki właśnie zniknęła więc temat zamykam…..oby dbanie o czystość nigdy nie było zapomniane 👍
Hynek
GośćPozdejmować te chodniki i nie będzie problemu. Ludziom się nie dogodzi.
-
AutorWpisy