Co raz więcej inżynierów w Pajęcznie
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Co raz więcej inżynierów w Pajęcznie
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Fiko
GośćNajwiększymi lewakami są pisiory z Jarkiem na czele.
FÜR DIUTCHLAND
GośćWszak Polska będzie beneficjentem przyjmowania migrantów a mur nigdy nie powstanie bo to są biedni ludzie szukający swojego miejsca na ziemi a w Europie nikt mnie nie ogra
Nawruski
GośćPóki co , to pisuary nawpuszczały do Polski kilka milionów imigrantów , w tym 300 tys. muzułmanów. Tak to jest , jak się handluje wizami na lewo i prawo.
Prince Polo
GośćPrzecież to są biedni ludzie szukający swojego miejsca na ziemi że nawet Holownia się z nimi fotografował że o noszeniu dla nich pizzy nie wsPOmnę
Nawruski
GośćTypowe dla pisuarów – brak odpowiedzi na niekorzystne dla nich fakty.
Lolek
GośćWracając do tematu tego postu to faktycznie za każdym razem gdy jestem w Pajęcznie, a bywam rzadko, to widzę po kilku Afrykanerów lub Hindusów na ulicy! Szok! Jeszcze 2 lata temu nie do pomyślenia…
FÜR DOÜTCHLAND
GośćPrzecież to są biedni ludzie szukający swojego miejsca na ziemi wszak uśmiechnięta polska będzie beneficjentem przyjmowania migrantów
Michal
GośćDlaczego ich widzisz obca nacje na lokalnych ulicach? Dlatego , że lokalni pracodawcy wola ich zatrudniać niż dać zarobić ludzia z naszych okolic . Polacy też emigrowali za granicę i dalej to robią za pracą i ogólnie taka sama zasada wchodzi w nasza gospodarkę. Pracują tu legalnie więc i przebywają też legalnie więc tu bym odróżniał pewne tematy .
Prince Polo
GośćMichał to ich weź do siebie zanim Joński ze Szczerbą przyniosą im KOlejną pizzę
Michal
GośćJak mi powiesz czym sie rozni Polak który wyjeżdża za pracą np.do Niemiec czy Holandi do takiego który przyjezdza do pracy do naszego kraju np . Hindus czy Wietnamczyk bo tacy są w naszej okolicy . Skoro są tutaj to pracują legalnie i przykładają się do naszej gospodarki ( są tania siła robocza jak i Polacy pracujący w innych krajach ) należy odróżnić przebywających tutaj legalnie osób od osób nielegalnie przebywających gdzie każdy myśli odrazu o osobach przekraczających granice z Białorusią.
Uśmiechnięta polska
GośćMichał tak tak to są biedni ludzie szukający swojego miejsca na ziemi tak samo jak w Francji i Niemczech którzy już ich nam POdsyłają wszak Polska będzie beneficjentem przyjmowania tych inżynierów
Michal
GośćNigdy nie masz argumentów do rzeczowej rozmowy . Masz problem sam z sobą czy płacą ci za taki ściek który tu piszesz ?
Prince Polo
GośćPrawda boli sekty tęczowego bonżura?
Michal
GośćBoli to mnie głowa jak czytam twoje mądrości
Bela
GośćPis napuscil czarnuchow bo oni dobrze dymia a pisiorki to lubią. Podobno lepiej od belfra.
-
AutorWpisy