R e k l a m a
R e k l a m a

Co w miejscu starego Orlenu?

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Co w miejscu starego Orlenu?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 38 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #51719 Odpowiedz
    ja
    Gość

Właściciel cały czas na czymś oszukiwał to pewnie orlen go olał..

#51723 Odpowiedz
    Paj
    Gość

Na przejęcia szary obywatel niema wpływu ale fakt faktem teraz ta stacja mi się jakoś lepiej podoba jest jakby nowoczesniej 21 wieku ale to tylko mój skromny gust

#52464 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

Podoba się nowe? Dzisiaj przejeżdżałem obok miejsca po starej stacji i tam tylko krzaki i nic więcej.

#52471 Odpowiedz
    martyna
    Gość

co z tego ze nowoczesniej jak same gbury i jakies niedouczone osoby tam sprzedaja

#52475 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

Faktycznie jakaś nowa ekipa pracowników jest.

#52484 Odpowiedz
    Pj
    Gość

Może i ekipa niedouczona, ale malo kto na początku jest idealnym sprzedawcą. Ci się chociaż starają i wieczorem wychodzą do tankowania.Jak była stara ekipa musiałam tankowac sama bo nie wychodzili. Dla mnie zmiana na lepsze.

#52486 Odpowiedz
    martyna
    Gość

Ja pisałam o starej ekipie faktycznie Ci nowi bardziej się starają 😀

#52491 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

Pj za to mnie wkurza jak jeszcze z auta nie wysiądę, a już mi ktoś obok auta stoi. Będę chciał pomocy to zawołam.

Pożyjemy, zobaczymy nie ma innej alternatywy żeby tankować gdzie indziej.

Każdy na początku się stara w pracy 🙂

Gbury i niedouki? Hmm a to ciekawe bo jakoś zawsze się wcześniej tankowało i nie zdarzyło mi się żebym stał w kolejce bo sprzedawca się „zawiesił”

#52493 Odpowiedz
    Pj
    Gość

Może ty lubisz sam tankowac ale ja nie. Dla mnie jest to wygodne że nie muszę sama. Przy starej ekipie czasami ciężko było się doprosic aby wyszli, a jak wychodzili to w większości z wielką laska
    Każdy lubi coś innego, ja stawiam na wygodę. Alternatyw na tankowania masz wiele.
    Tanieje na tej stacji kilka lat i powiem Ci moje zdanie NT obsługi lepiej jak się zawiesi nowy pracownik bądź system ale niech nie narobi błędów jak mi wystawia fv niż jak jest obsługa która ma Ci w nosie i obsługuje byleby szybciej byleby następny. Niestety stara ekipa w większości była zajęta różnymi innym sprawami tylko nie klientem.

#52495 Odpowiedz
    martyna
    Gość

Pj zgadzam się z Tobą wszystkim się zajmują tylko nie Klientem ;/

#52496 Odpowiedz
    Pj
    Gość

Mam nadzieję że ta ekipa będzie lepsza. Dla mnie najważniejsze że tankujac na tej stacji niemam problemów z samochodem a czy będzie mnie obsługiwał Jaś Staś czy Zbys to mi obojętne byleby robił to dobrze i sprawnie. I obym niemusiala prosić się aby mnie ktoś obsłużyl

#52497 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

To ja chyba lepiej trafiałem niż Wy 🙂 bo zawsze było szybko i konkretnie.

#52499 Odpowiedz
    Pj
    Gość

Ile osób tyle opinii. Dla mnie ta zmiana jest lepsza a będą tacy którzy będą ja negowac. Ale to juz sprawa właściciela kogo zatrudnia. Ja mam tylko nadzieję że teraz będzie lepiej. I nowa ekipa szybko ogarnie system

#52507 Odpowiedz
    geolog
    Gość

ale ropa jak syf był tak dalej syf jest wole jechać do działoszyna za 100zł robie 340km a na paliwie z moya 270 a silnik z rana pracuje jak czołg

#52512 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

Stara ekipa podpadła pewnie i tyle. Pożyjemy zobaczymy może będzie jakiś nowy Orlen w Pajęcznie. Tankowałem dziś rano i szybko poszło. Ja na benzynie nie widzę różnicy w kilometrach gdzie zatankuje.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 38 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #52512 w Co w miejscu starego Orlenu?
Twoje informacje: