R e k l a m a
R e k l a m a

Co w miejscu starego Orlenu?

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Co w miejscu starego Orlenu?

Wyświetlanie 8 wpisów - od 31 do 38 (z 38 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #52513 Odpowiedz
    MATI
    Gość

Geolog Tankuję w Pajęcznie 3 lata i samochód mi mało pali i nic się z nim nie dzieje,mam przejechane prawie 250000 a co do Orlenu w Działoszynie przestałem tam tankować jak po tankowaniu przez dłuższy czas padły mi wtryski.

#52550 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

Każde auto się zużywa. Brz przesady jak auto po odpaleniu rano chodzi normalnie nie kicha, nie prycha normalnie wkręca się na obroty to paliwo nie jest ochrzszczone wodą czy innym syfem.
    Po prostu każdy chce żeby jego 1,9 tdi sprowadzony z Niemiec miał 150 tys km przebiegu mimo 10 lat używania. Przyjeżdża złom do Polski i się psuje, a wszystkiemu winne paliwo. Najprostsze tłumaczenie mechaników, którzy nie mogą prosto w oczy powiedzieć panie złom kupiłeś.

#52572 Odpowiedz
    MATI
    Gość

XyZ samochód w którym padły mi wtryski po tankowaniu w Działoszynie miał przejechane 120 tys km i miał niecałe 3 lata, byłem jego pierwszym właścicielem, a tankowałem tylko w Działoszynie.

#52856 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

MATI, żywotność diesli… akurat tak jak gwarancja w reklamach 3 lata lub 100 tyś km. Wszystko ma wyliczoną trwałość. Niestety. Nikt nie chce już robić aut niezniszczalnych jak kiedyś Mercedes 🙂

Ps: A hotdogòw i kawy dalej nie ma.

#59928 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

Coś się dzieje na miejscu po starej stacji.

#59999 Odpowiedz
    Konik
    Gość

McDrive budują
    Pleban ma poświecić, pewne info.

#60000 Odpowiedz
    krzyś
    Gość

a nic się nie dzieje tylko chodnik robią

#60033 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

To jak chodnik tylko to kiepsko.

Wyświetlanie 8 wpisów - od 31 do 38 (z 38 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #60000 w Co w miejscu starego Orlenu?
Twoje informacje: