Czy ten PiS jest zły
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Czy ten PiS jest zły
- Ten temat ma 44 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 5 lat, 5 miesięcy temu przez
Gigant.
-
AutorWpisy
-
Działok
GośćSzczególnie pajeczanski jest beznadziejny pod przewodnictwem Beci, tylko kasa, nepotyzm, szkodzenie i sianie nienawiści. I taka osoba jeszcze chce być posłem. Dokąd tacy tę Polskę zaprowadzą.
Starosta
GośćDo upadku, oni o tym wiedzą ale kasy nadoja.
Becik
GośćPiS jest super oprócz pajeczanskiego.
Swojak
GośćBecik i masz rację i nie masz racji. Skoro PiS jest super oprócz pajęczańskiego, to dlaczego poseł Pieluchy nie usuną z partii? Osoby jej pokroju nie powinny sprawować ŻADNYCH funkcji publicznych. To samo tyczy się jej „kolesiów” żerujących w Bełchatowie na kopalni i elektrowni.
Poseł Beata Mateusiak Pielucha, wraz z lokalnymi Misiewiczami powinna zostać natychmiastowo usunięta z PiS. Jeszcze przed wyborami!Michał
GośćI teraz zwolennicy Pampersowej przestaną mnie chejtować, bo jak widzimy nie tylko ja widzę jaka to robotna z niej mróweczka.(do siebie i do siebie, kiedy ta baba się nachapie i jej kolesie)?.
Becik
GośćSwojak, masz rację takich ludzi nie powinno być w polityce. Nawet na sołtysa Posmykowizny nie zasłużyła.
Mieszkaniec
GośćTaki PiS jest dobry, że węgiel już sprowadzamy z Mozambiku, a śmieci z całego świata.W zeszłym roku padł rekord w ilości odpadów sprowadzonych z zagranicy do Polski. Jak podaje Główny Inspektorat Ochrony Środowiska, w 2018 roku zwieźliśmy 434,4 tys. ton. Prawie o 60 tys. ton więcej niż rok wcześniej i prawie trzy razy więcej niż w 2015 roku (154 tys. ton).
I jak? Dobra zmiana?
emigrant
GośćPisowcy obiecali rozwiązanie problemu górnictwa węglowego w Polsce , i CO ? Polskie czarne złoto okazuje się tombakiem . Polska leży na węglu ,a węgiel sprowadzamy? Rząd nie interesuje się gospodarką kraju tylko utrzymaniem władzy za wszelką cenę.
Merry
GośćTo zamiast walczyć na zmywaku emigrancie może czas wrócić do Polski i pomoc w tym wydobywaniu węgla.
Wojtek
GośćObraz działania PiS to przyszła nędza i rozpacz. Tylko kasy chcą się nachapac za wszelką cenę. To partia śmieciarzy.
Wojak
GośćPoczytajcie na stronie Dakowski.pl pytania Poloni amerykańskiej do PiS. Włos się jeży.
adas
Gośća ja poczekam jeszcze z 5 – 10 lat i zobaczymy kto będzie panem
Red Is Bad
GośćPiS to banda komunistów i resortowych dzieci. Wystarczy spojżeć na tych członków z Pajęczna lub Sulmierzyc. Większość powinna sobie pisać przed nazwiskiem TW albo tow.
Red Is Bad
GośćSpojrzeć
Yeti
GośćBecia takich właśnie promuje. Czyżby jej politycznie było do nich blisko, dużo na to wskazuje. Ostatnio promuje się w bełchatowskim szmatlawcu razem z czerwonym jak cegła Tadeuszem R.
-
AutorWpisy