Dj na 18 urodziny :)
Paj臋czno › Fora › Og艂oszenia › Dj na 18 urodziny :)
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
jesi
Go艣膰Szukam dobrego DJa na osiemnastk臋.
Nie ukrywam 偶e jednym z wa偶niejszych kryteri贸w jest dobra cena.pj
Go艣膰gram z laptopa za trzy dychy i kotleta!
polecam
Go艣膰https://www.facebook.com/profile.php?id=100003616788897&fref=ts polecam jego naprawde dobry dj gra po weselach sylwestrach festynach ponad 1000 ludzi. Ceny przystepne bardzo i gra艂 te偶 na mojej 18
qwe
Go艣膰DJ M@rius, ma du偶e do艣wiadczenie (pracowa艂 jako DJ m.in w klubie na Osjakowie), gra na 18stkach, weselach, festynach i r贸偶nego rodzaju imprezach okoliczno艣ciowych
Szczerze mog臋 go poleci膰, je偶eli w terminie Twojej 18stki nie b臋dzie mia艂 on innego grania to z cen膮 NA PEWNO si臋 dogadacie.
Telefon kontaktowy 663312449Gdyby艣 si臋 zdecydowa艂 to fajnie by艂oby, gdyby艣 poda艂 przez tel, 偶e kontakt dosta艂e艣 z polecenia.
A je偶eli chcesz fajn膮 18stk臋 to m贸g艂bym Ci poleci膰 jeszcze tak膮 dziewczyn臋, kt贸ra by ci ogarn臋艂a i poprowadzi艂a fajne zabawy (ten DJ te偶 to robi, ale ona ma naprawd臋 szalone pomys艂y i si臋 do takiej roli perfekcyjnie nadaje 馃槈 ).
qwe
Go艣膰Dodam jeszcze jedno- ten DJ, kt贸rego poleci艂em ma naprawd臋 dobry g艂os, w przeciwie艅stwie do wielu innych z kt贸rymi mia艂em do czynienia. No i ma og贸lne do艣wiadczenie muzyczne- 艣piewa艂 w ch贸rze, potrafi gra膰 na kilku instrumentach (m.in keyboard, perkusja, gitara).
Lepiej w dobrej cenie nie trafisz 馃檪
karola62
Go艣膰na mojej 18nastce (2 lata temu) gra艂 DJ Pepe z djpepemusic.pl . Bardzo fajna opcja jak komus znudzi艂o si臋 puszczanie z laptopa na ka偶dej 18nastce tej samej muzyki 馃槈 my si臋 bardzo dobrze bawili艣my przy jego kawa艂kach.
Zuzka
Go艣膰Dla mnie wyprawianie 18 jest 偶a艂osne.Rodzice wielce si臋 staraj膮 zrobi膰 „doros艂ym” g贸wniarzom bale.I po co to?!Rozpuszczanie dzieci,nic wi臋cej.Ja nie chcia艂am balu 18ego.W niedziel臋 by艂 obiad i kawa z najbli偶szymi i dw贸jka prawdziwych przyjaci贸艂. By艂o super,bez tego ca艂ego kiczu.Sko艅czy艂am szko艂臋 艣redni膮, zrobilam prawo jazdy i pracuj臋. Zarabiam na siebie.Nie s膮 to kokosy,ale nie wo艂am kasy na rodzic贸w czy dziadk贸w. Wstyd by mi by艂o, bo ca艂e 偶ycie ci臋偶ko pracowali.A teraz wielka m艂odzie偶, puste studentki i studenci.”Wy偶sze”za kas臋 i dwie lewe r臋ce do pracy.呕a艂osne…
lila
Go艣膰Jeszcze 10 lat temu osiemnastki robiono w domu/dyskotece w gronie dobrych znajomych. Teraz sie wyprawia w lokalu lub remizie z dj czy grajkami prawie jak na weselu. Rodzice spraszaja gosci bo kasa sie liczy, a kiedys kupywano fajne i smieszne prezenty.Dokad to zmierza!
Xyz
Go艣膰Mateusz Wojtal lub Tomasz Szczypi贸r
Waldek
Go艣膰Daremne 偶ale , pr贸偶ny trud, bezsilne z艂o偶eczenia
Ania
Go艣膰Polecam Marcin Pietrzyk Dj Longer 馃檪
Manuarek
Go艣膰Wejd藕 sobie na stron臋 djmw.pl – Maciej Wilkanowski zna si臋 na tym doskonale, wi臋c si臋 nie zawiedziesz.
Marek
Go艣膰Polecam dj z akordeonem – djselect.pl
SWeEtt
Go艣膰Co to za dziewczyna? Mog臋 namiary? Nied艂ugo mam 18-stke.
iwona
Go艣膰polecam dj.maxi 669372416
-
AutorWpisy