R e k l a m a
R e k l a m a

Dj na 18 urodziny :)

Paj臋czno Fora Og艂oszenia Dj na 18 urodziny :)

• Temat jest pusty.
Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 19 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #2149 Odpowiedz
    jesi
    Go艣膰

Szukam dobrego DJa na osiemnastk臋.
    Nie ukrywam 偶e jednym z wa偶niejszych kryteri贸w jest dobra cena.

#2150 Odpowiedz
    pj
    Go艣膰

gram z laptopa za trzy dychy i kotleta!

#2165 Odpowiedz
    polecam
    Go艣膰

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003616788897&fref=ts polecam jego naprawde dobry dj gra po weselach sylwestrach festynach ponad 1000 ludzi. Ceny przystepne bardzo i gra艂 te偶 na mojej 18

#2166 Odpowiedz
    qwe
    Go艣膰

DJ M@rius, ma du偶e do艣wiadczenie (pracowa艂 jako DJ m.in w klubie na Osjakowie), gra na 18stkach, weselach, festynach i r贸偶nego rodzaju imprezach okoliczno艣ciowych

Szczerze mog臋 go poleci膰, je偶eli w terminie Twojej 18stki nie b臋dzie mia艂 on innego grania to z cen膮 NA PEWNO si臋 dogadacie.
    Telefon kontaktowy 663312449

Gdyby艣 si臋 zdecydowa艂 to fajnie by艂oby, gdyby艣 poda艂 przez tel, 偶e kontakt dosta艂e艣 z polecenia.

A je偶eli chcesz fajn膮 18stk臋 to m贸g艂bym Ci poleci膰 jeszcze tak膮 dziewczyn臋, kt贸ra by ci ogarn臋艂a i poprowadzi艂a fajne zabawy (ten DJ te偶 to robi, ale ona ma naprawd臋 szalone pomys艂y i si臋 do takiej roli perfekcyjnie nadaje 馃槈 ).

#2167 Odpowiedz
    qwe
    Go艣膰

Dodam jeszcze jedno- ten DJ, kt贸rego poleci艂em ma naprawd臋 dobry g艂os, w przeciwie艅stwie do wielu innych z kt贸rymi mia艂em do czynienia. No i ma og贸lne do艣wiadczenie muzyczne- 艣piewa艂 w ch贸rze, potrafi gra膰 na kilku instrumentach (m.in keyboard, perkusja, gitara).

Lepiej w dobrej cenie nie trafisz 馃檪

#45524 Odpowiedz
    karola62
    Go艣膰

na mojej 18nastce (2 lata temu) gra艂 DJ Pepe z djpepemusic.pl . Bardzo fajna opcja jak komus znudzi艂o si臋 puszczanie z laptopa na ka偶dej 18nastce tej samej muzyki 馃槈 my si臋 bardzo dobrze bawili艣my przy jego kawa艂kach.

#45525 Odpowiedz
    Zuzka
    Go艣膰

Dla mnie wyprawianie 18 jest 偶a艂osne.Rodzice wielce si臋 staraj膮 zrobi膰 „doros艂ym” g贸wniarzom bale.I po co to?!Rozpuszczanie dzieci,nic wi臋cej.Ja nie chcia艂am balu 18ego.W niedziel臋 by艂 obiad i kawa z najbli偶szymi i dw贸jka prawdziwych przyjaci贸艂. By艂o super,bez tego ca艂ego kiczu.Sko艅czy艂am szko艂臋 艣redni膮, zrobilam prawo jazdy i pracuj臋. Zarabiam na siebie.Nie s膮 to kokosy,ale nie wo艂am kasy na rodzic贸w czy dziadk贸w. Wstyd by mi by艂o, bo ca艂e 偶ycie ci臋偶ko pracowali.A teraz wielka m艂odzie偶, puste studentki i studenci.”Wy偶sze”za kas臋 i dwie lewe r臋ce do pracy.呕a艂osne…

#45530 Odpowiedz
    lila
    Go艣膰

Jeszcze 10 lat temu osiemnastki robiono w domu/dyskotece w gronie dobrych znajomych. Teraz sie wyprawia w lokalu lub remizie z dj czy grajkami prawie jak na weselu. Rodzice spraszaja gosci bo kasa sie liczy, a kiedys kupywano fajne i smieszne prezenty.Dokad to zmierza!

#45534 Odpowiedz
    Xyz
    Go艣膰

Mateusz Wojtal lub Tomasz Szczypi贸r

#66466 Odpowiedz
    Waldek
    Go艣膰

Daremne 偶ale , pr贸偶ny trud, bezsilne z艂o偶eczenia

#66473 Odpowiedz
    Ania
    Go艣膰

Polecam Marcin Pietrzyk Dj Longer 馃檪

#67838 Odpowiedz
    Manuarek
    Go艣膰

Wejd藕 sobie na stron臋 djmw.pl – Maciej Wilkanowski zna si臋 na tym doskonale, wi臋c si臋 nie zawiedziesz.

#70197 Odpowiedz
    Marek
    Go艣膰

Polecam dj z akordeonem – djselect.pl

#75849 Odpowiedz
    SWeEtt
    Go艣膰

Co to za dziewczyna? Mog臋 namiary? Nied艂ugo mam 18-stke.

#81624 Odpowiedz
    iwona
    Go艣膰

polecam dj.maxi 669372416

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 19 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowied藕 #81624 w Dj na 18 urodziny :)
Twoje informacje: