R e k l a m a
R e k l a m a

Dobra kosmetyczka – makijaż ślubny

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Dobra kosmetyczka – makijaż ślubny

Wyświetlanie 4 wpisów - od 16 do 19 (z 19 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #57055 Odpowiedz
    anna
    Gość

Polecam Iwonę Kubisiak – STUDIO GLAMOUR w Trębaczewie

#64600 Odpowiedz
    Paulina
    Gość

tez polecam marte wierzbicką

#64601 Odpowiedz
    Pilne
    Gość

Pani Magdalena Cymbałka robi śliczne makijaże i trwale, używa dobrych drogich kosmetyków jest troszkę droga nie wiem ile bierze za ślubny bo tak normalnie 100 zł i makijaż robi u siebie w domu ale gdybym teraz brała ślub to na pewno bym się u tej Pani malowała, mnie malowała Pani Ewelina Wolska też byłam zadowolona bardzo ładnie mnie pomalowała lecz do trwałości makijażu mialabym zastrzeżenia jako młoda kosmetyki słabej jakości.

#64623 Odpowiedz
    Wiola
    Gość

Polecam Aneta Biskup. Zawsze profesjonalny makijaż bez efektu maski mi utrzymał się do poprawiny łącznie z rzesami a miałam klejone całe a nie kepki mimo że Pani Aneta nie była do nich przekonana. Kilka razy już robilam u niej makijaż i był zawsze bez zarzutu. Korzystałam też z usług innych Pan z innych salonów w pajecznie i niestety żaden nawet w połowie nie dorównal makijażowi z salonu Anabelle. Zawsze twarz na linii żuchwy była odznaczona a malowane oczy niejednokrotnie były zmywane i poprawione przez Panie ” profesjonalistki”. Jeszcze raz polecam salon AnAbelle i Panią Anete

Wyświetlanie 4 wpisów - od 16 do 19 (z 19 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #44056 w Dobra kosmetyczka – makijaż ślubny
Twoje informacje: