R e k l a m a
R e k l a m a

Drzewka owocowe

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #41290 Odpowiedz
    Adam
    Gość

Witam, wie ktoś gdzie można w Pajęcznie kupić sprawdzone drzewka owocowe? Nie pytam się o rynek, ponieważ rok temu tam kupiłem 8 drzewek i ani jedno się nie przyjęło. Pozdrawiam

#41299 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Wzeszłym roku zakupiłam drzewka w Centrum Ogrodniczym (za blokami w stronę Siemkowic) i jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie

#41318 Odpowiedz
    jan
    Gość

Ogólnie sklep ten ma b.dobry asortyment, (kupiłem krzaki porzeczek dwa lata temu, owocują i rosną w szalonym tempie) jest tylko jeden mankament, nie idzie nic utargować w tym sklepie, a to błąd bo dziś klient jest zadowolony jak kupi coś poniżej, dedykowanej ceny. POZDRAWIAM

#41343 Odpowiedz
    xyz
    Gość

Jan jak chcesz się targować to idź na rynek…. w Intermarche czy Biedronce też się targujesz?

#41373 Odpowiedz
    pjowadj
    Gość

dokładnie, trzeba być prostakiem żeby targować się w sklepie.

chcesz się targować – idź na jarmark.

#41381 Odpowiedz
    jan
    Gość

odp do xyz,pjowadj W Pajęcznie są takie sklepy w których można utargować cenę( są to sklepy konkurencyjne dla innych, z tradycjami,należy się szacunek dla ich właścicieli, mają cały czas klientów, bez reklamy),(?) Każdy kto ma biznes handel czy to sklep, czy stragan jadąc po towar, zawsze próbuje utargować coś dla siebie, prawo handlu.Twoja wypowiedź pjowadj(zapewne sam coś prowadzisz sklep itp? i próbujesz się bronić) jest nie na miejscu, obrażasz nią okolicznych handlarzy.

#41383 Odpowiedz
    xyz
    Gość

Mogę zapytać, które to sklepy? Te z tradycjami i rabatami?

#41385 Odpowiedz
    prostak
    Gość

przykłady sklepów w których można coś wytargować: rowerowy, niektóre mięsne, większość budowlanych, salony telefonii komórkowych, z oknami, sportowe, z częściami do samochodów czy maszyn rolniczych… wystarczy? Zorientuj się zanim nazwiesz kogoś prostakiem bo wychodzisz na idiotę ignoranta…

#44844 Odpowiedz
    Patrycjaa
    Gość

Ja drzewka owocowe kupiłam ostatnio w sklepie internetowym. Dużo taniej jest niż w stacjonarnych sklepach i do tego rośliny są cały czas pod kontrolą. W centrach ogrodniczych bardzo często drzewka są przesuszone i nie nadaję się do zasadzenia. Kupowałam akurat drzewko cytrynowe ale można u nich znaleźć dużo innych ciekawych. Zostawiam wam link do zapoznania się z ofertą http://roslinyegzotyczne.pl/pl/c/Drzewka-cytrynowe/93

#46128 Odpowiedz
    sami
    Gość

na targu

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #41343 w Drzewka owocowe
Twoje informacje: