R e k l a m a
R e k l a m a

Dyrektor od sportu i podział pieniędzy na sport.

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Dyrektor od sportu i podział pieniędzy na sport.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 227 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #116705 Odpowiedz
    Atos
    Gość

Gracz czytam drugi raz twój wpis i dalej nie wiem o co pytasz 🙂

#116706 Odpowiedz
    gracz
    Gość

jak nie wiesz o co pytam , to czytaj ze zrozumieniem. dziecko wie o co chodzi a ty nie, być może Pan Atos to osoba docelowa której temat dotyczy i zgrywa głupa

#116707 Odpowiedz
    Atos
    Gość

Skoro dziecko wie ,to po co pytasz ? Wystarczy wejść np: na stronę Akademii i wszystko jest napisane .Oczywiście że temat mnie dotyczy ,trenuje tam moje dziecko 🙂

#116708 Odpowiedz
    gracz
    Gość

uderz w stół a nożyce się odezwą. Pan Atos…
    pytanie skierowane jest nie do ciebie, tylko do gminy która jest zarządcą obiektu
    i powinna informować obywateli o sprawach które są podniesione do tematu.
    ja nie muszę nigdzie szukać na stronach Akademii, bo temat dotyczy szerszego zakresu, całokształtu ośrodka sportu i jego funkcjonowania zarówno w zakresie sportu jak i użytkowania obiektu zgodnie z jego przeznaczeniem;

#116709 Odpowiedz
    Atos
    Gość

Hahaha ,czyli sam nie wiesz o co pytasz .Najpierw pyta się o drużyny i trenerów ,teraz o budynek sportu.Zdecyduj się 🙂 Kończę jałową dyskusje pozdrawiam

#116715 Odpowiedz
    gracz
    Gość

próba sprowadzenia tematu do braku odpowiedzi jest żałosna i tylko wskazuje że zadane pytania bezpośrednio uderzają w ciebie. a wskazane wyżej pytania są adresowane nie do ciebie więc czego Pan pianę walisz, haha zmień uszczelkę

#116733 Odpowiedz
    Małgorzata
    Gość

Do wiadomości: dziś dowiedziałam się od dyrektora sportu , że jest straszna zima , śnieg itd. i sportu na stadionie nie można uprawiać, zalecił wynajęcie sobie hali, ale nie chce nam zasponsorować. Wobec tego z przykrością muszę stwierdzić,że od 12:30 dyrektora w ośrodku sportu już nie zastałam. Jest ZIMA i jest śnieg.

#116734 Odpowiedz
    Małgorzata
    Gość

Burmistrza też śnieg zastał bo o 13:10 opuścił biegiem Gminę na widok petenta. A gmina jest czynna do 13:30. To co z tymi 20 minutami płatne, czy nie płatne?

#116747 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Dyrektora zastać na stadionie to cud?

#116749 Odpowiedz
    Małgorzata
    Gość

Dlatego zdjął siatkę i słupki, bo ja jeździłam codziennie o 13,14:00 na trening i musiał przyjeżdżać do pracy, bo czuł się monitorowany. Wczoraj o 12:00 zadzwoniłam na komórkę to tło otoczenia nie wskazywało bynajmniej na biuro …….

#116751 Odpowiedz
    Tomi
    Gość

W tle wnuczki płakały?

#116753 Odpowiedz
    Małgorzata
    Gość

Być może

#116754 Odpowiedz
    Małgorzata
    Gość

OBIAD !!! A tu dzwoni i coś chce, no jak można

#116758 Odpowiedz
    Jop
    Gość

Te baby to takie uciążliwe, tylko pilnują co gdzie kiedy i jak, nawet chłop obiadu nie może zjesc

#116773 Odpowiedz
    Jop
    Gość

Tak swoją drogą jest nowy rok, może by tak jakieś rozliczenia z tej kasy co kluby dostały.
    Akademia skoro najwięcej dostała powinna wrzucić na ci poszło l, co że składkami ile na trenerów itd.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 227 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #116733 w Dyrektor od sportu i podział pieniędzy na sport.
Twoje informacje: