Dyrektor od sportu i podział pieniędzy na sport.
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Dyrektor od sportu i podział pieniędzy na sport.
- Ten temat ma 226 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 6 miesięcy temu przez
Leszek.
-
AutorWpisy
-
Michał
GośćWypłatą, bo mała nie jest?
ajCwajDraj
GośćRobert a co było złego w organizacji halpinu albo turnieju w ręczną?
Robert
GośćKiepska organizacja, byleby się odbył, jak najszybsze zakończenie, bo wpisowe już zainkasowane, brak rundy rewanżowej.
A jak już się zakończył halpin to nawet zdjęcia pamiątkowego nie wspominając o pucharku🙈Michał
GośćJaki gospodarz taka organizacja?
Dobrze że wogóle się odbył i jest kontynuacja po poprzedniku.ajCwajDraj
GośćMichał / Rysiek / Robert – chyba ktoś tu ma rozdwojenie jaźni bo po każdym wpisie po kilku minutach pojawia się wpis wtórujący poprzedniemu ale już pod 'innym imieniem’
wracając do wpisu Roberta który najprawdopodobniej jest też Michałem i Ryśkiem:
piszesz: 'Kiepska organizacja’ – co w niej było kiepskiego? drużyny nie wiedziały, kiedy kto ma z kim zagrać? drużyny przyjeżdżały na hale a tu pozamykane wszystko na klucz i zgaszone światło? brakowało sędziego?
dalej: 'byleby się odbył, jak najszybsze zakończenie, bo wpisowe już zainkasowane, brak rundy rewanżowej.’ – odbył się normalnie, każdy grał z każdym. to jest liga amatorska a nie oficjalne rozgrywki więc runda rewanżowa nie jest obligatoryjna, tym bardziej, że wszystkie mecze rozgrywa się na tej samej hali
dalej piszesz: 'A jak już się zakończył halpin to nawet zdjęcia pamiątkowego nie wspominając o pucharku🙈’
tak, zdecydowanie w całych rozgrywkach najważniejsze jest zdjęcie pamiątkowe i puchar i tylko po to się gra w piłkę…napisz jeszcze co było złego w turnieju w ręczną. że na chore dziecko zbierali? były nawet puchary i zdjęcia pamiątkowe więc nie ma się do czego przyczepić?
rzygać się chce jak czytam wypociny takich malkontentów
Robert
GośćBrawo dyrektorze, najważniejszy jest samozachwyt?
Jest pan super, i tak wiele się za pana urzędowania dzieje?Jop
GośćBrawo AjCwajDraj !
Zgadzam się w 100%
ola
Gośćczy budynek sportu na Rekreacyjnej jest składem do działalności „naprawa okien”? czy gmina pobiera za wynajem i ile ?
Atos
GośćI tak źle i tak niedobrze
Norbi
GośćNa takim dnie pajęczański sport jeszcze nie był nigdy?
Piotr
GośćNic nie dodam do kiepskich opini ,tylko…..tam na rozdaniu wudą tak waliło, że wstydu nie mają. Żenada totalna …wstyd
Piotr
GośćNic nie dodam do kiepskich opini ,tylko…..tam na rozdaniu wudą tak waliło, że wstydu nie mają. Żenada totalna …wstyd
Atos
GośćWstyd ,że waliło ,,wudą” czy wstyd ,że cię nie zaprosili ?
Zaqzaq
GośćA kto ma ta naprawę okien w budynku sportu, ma ja zarejestrowaną?
gracz
Gośćpytanie zasadnicze, bo w sumie jako mieszkaniec Pajęczna to nie wiem: jakie osiągnięcia ma Akademia skoro piszecie wcześniej że tyle dostali? czy są w pierwszej , drugiej lidze? ile dyrektorów i kierowników jest w gminie od sportu? Ilu trenerów jest i wobec tego ile drużyn posiada gmina do liczby trenerów? Mam nadzieję że ktoś z gminy na to odpowie. dziękuję i pozdrawiam.
-
AutorWpisy