R e k l a m a
R e k l a m a

Dziecinne lub aroganckie zachowanie radnego

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Dziecinne lub aroganckie zachowanie radnego

• Ten temat ma 31 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat, 3 miesiące temu przez znalezione w youtube.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 32 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #64728 Odpowiedz
    myślący
    Gość

Myślałem że wstawienie tego materiału filmowego będzie miało na celu, rozpatrzenie (przy udziale internetowej publiki) stanu finansowego gminy. A tu cała uwaga skupiła się na tym ze pewien pan wyszedł z sali na kilka minut. I co taki gość, który wstawił ten film ma więcej do powiedzenia, oprócz ciągłego powtarzania frazesów o wychodzeniu i rozmowach. Aby się upewnić przeczytaj regulamin dotyczący prowadzenia obrad i wtedy odnieś się merytorycznie do wychodzenia

#64731 Odpowiedz
    CZAREK
    Gość

ty chyba jestes kims z rodziny tego buraka co wyszedl

#64734 Odpowiedz
    znalezione w youtube
    Gość

myślący… nie jesteśmy na ty a po drugie ten wielmożny pan przedstawiony na youtube jakie ma prawo twierdzić że ktoś kto nie stoi za biurkiem nie może być ”mądrzejszy” ?

widzę też że słowo ”frazesy” się chyba udzieliło panu myślącemu od pana radnego

#64754 Odpowiedz
    myślący
    Gość

Nie może być tak że burmistrz na posiedzeniu rady, punktuje niekonsekwencje radnego i poucza go gospodarowaniu majątkiem gminy i ten radny nie reaguje. A więc zamiast skupić się na meritum sprawy wciąż gnieciesz temat wychodzenia z sali. Kończ waść wstydu oszczędź

#64756 Odpowiedz
    znalezione w youtube
    Gość

Oczywiście że będę ”gnieść temat” na takie zachowania trzeba reagować a nie zamiatać pod dywan i udawać że nic się nie stało co za głupie frazesy pana myślącego i pan chce być mądrzejszy ode mnie ?

#64757 Odpowiedz
    myslący
    Gość

Bo jestem mądrzejszy. Mam lepsza percepcję. Percepcja w szerokim sensie oznacza rejestrację (uchwycenie) przedmiotów i zdarzeń środowiska zewnętrznego: ich odbiór sensoryczny, zrozumienie, identyfikację i określenie werbalne oraz przygotowanie do reakcji na bodziec.. Dlatego nie skupiam uwagi tylko na wychodzeniu

#64758 Odpowiedz
    znalezione w youtube
    Gość

Może pan myślący jest tutaj najmądrzejszy od wszystkich ze swoimi frazesami ?

#64759 Odpowiedz
    myslący
    Gość

frazes. formułowanie pozbawione głębszych lub nowych treści. Kolejny post o wychodzeniu wyczerpuje znamiona frazesu.

#64762 Odpowiedz
    znalezione w youtube
    Gość

a to niezły paradoks myślący ze swoją głupotą chce być najmądrzejszy ze wszystkich

#64764 Odpowiedz
    fiki
    Gość

jak to dobrze jest w tych czasach udawać mądrego, wystarczy kopiować teksty z wikipedi 😛

#64808 Odpowiedz
    myslący
    Gość

@ znalezione……. udowodnij że coś jest paradoksem. Bo wydaje się że używasz twierdzeń których nigdy nie udowodnisz. Podaję definicje bo być może nie potrafisz dostosować twierdzenia do danego stanu rzeczy. Paradoks – twierdzenie logiczne prowadzące do zaskakujących lub sprzecznych wniosków. Sprzeczność ta może być wynikiem błędów w sformułowaniu twierdzenia, przyjęcia błędnych założeń,.

#64814 Odpowiedz
    znalezione w youtube
    Gość

myślący… mój wyżej komentarz opisuje co jest paradoksem jeśli dalej mam ci udowodnić co to jest paradoks to daj kredki i ołówek może ci to narysuje na karteczce

#64815 Odpowiedz
    myslacy
    Gość

Kończyłem szkołę średnią w latach 80-tych, gdzie pisanie rozprawek i rozprawianie argumentami poparte definicjami i cytatami było na każdej lekcji j. polskiego. Rysowanie to zostaw sobie dla dzieci z przedszkola. Udowodnij paradoks w mych wypowiedziach. Dlatego nie pozwalam aby intelektualna dzieciarnia kształtowała rzeczywistość

#64816 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Myślący to ty jesteś tą osobą która jest w temacie. Pozdrawiam Jerzy

#64817 Odpowiedz
    znalezione w youtube
    Gość

myślący więcej razy nie zamierzam ci nic udowadniać i wskazywać bo masz problem czytania ze zrozumieniem.. ale jeśli łudzisz się że jesteś najmądrzejszym pępkiem świata to się grubo mylisz jak reszta twojego towarzystwa ze stołka stanowiska nie są wieczne i przyszłe wybory mogą to zmienić a na pewności siebie i arogancji można się srogo przejechać

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 32 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #64758 w Dziecinne lub aroganckie zachowanie radnego
Twoje informacje: