R e k l a m a

Ekogroszek

Przeglądajasz 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8)
  • Autor
    Wpisy
  • #91153 Reply
    Madry
    Gość

    Co mam zrobić jeśli spieka mi się ekogroszek? Zmienić parametry nadmuchu czy częstotliwość podawania paliwa? Z góry dziękuję za poważne podpowiedzi!

    #91155 Reply
    Edward
    Gość

    zmniejszyć częstotliwość lub czas podawania węgla.
    tylko pamiętać, że eko eko nierówny

    #91233 Reply
    Madry
    Gość

    Podaje 5 sęk. Co 38 sęk.

    #91250 Reply
    Karol
    Gość

    Co sądziecie o ekogeoszku z Mrówki ma moze ktoś?

    #91336 Reply
    Qqqq
    Gość

    Ekogroszek z mrówki pochodzi z kolumbii. Pali się dobrze ale ma ogromną ilość kamienia. Około 2kg na worek

    #91337 Reply
    Qqqq
    Gość

    Na spiekający się mniejsza siła nadmuchu i przymknąć przysłonę dmuchawy ba około 2cm

    #91344 Reply
    Marian
    Gość

    Zgadza się kamień wystepuje i spieki tez choć wypala się to popiołu jest sporo.

    #91345 Reply
    Marian
    Gość

    Co do nieumniejszenia nadmuchu to jak się zmniejszy to czuć dym???

Przeglądajasz 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8)
Odpowiedz do: Ekogroszek
Twoje informacje




Na naszych stronach używamy technologii takich jak pliki cookie, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronach i w Internecie. Nasi zaufani partnerzy również mogą używać mechanizmu cookie na stronach TwojePajeczno.pl. Pragniemy zapoznać Cię ze szczegółami stosowanych przez nas technologii oraz z nowymi przepisami, tak aby dać Ci pełną wiedzę i komfort w korzystaniu z naszego serwisu internetowego. Prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności serwisu. 
Klikając przycisk „Akceptuję” zgadzasz się na postanowienia zawarte w Polityce prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close