Gdzie jest burmistrz Działoszyna?
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Gdzie jest burmistrz Działoszyna?
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Marcelina
GośćDo Ziutek i zgadzam się tutaj z Panem musimy poczekać , ja jestem zdania że Burmistrz nie pozwoli na tego typu fałszywe zagrywki ze strony przedsiębiorcy Chodzi mi tylko ota nienawiść , czytał Pan komentarze na Fb na temat Burmistrza jak go zbezcześcili z góry nieznając prawdziwej sytuacji i to nie doszli radni na całe szczęście. Dajmy się wypowiedzieć Burmistrzowi a dopiero później oceniajmy
Gienia
GośćAle burmistrz nie chce spotkać się z ludźmi. Nie popieram obelżywych komentarzy i hejtu. Myślę tylko, że nie doszłoby do tego, gdyby spotkał się z ludźmi. Zlekceważył nas już kolejny raz w sprawie działki.
Nie ma co bronić go, bo dobrze wiedział o zamiarach przedsiębiorcy, kiedy sprzedawał działkę. Pytanie teraz, jak z tego wybrnąć. Najlepiej powiedzieć, że nie wiedział? Taki biedny oszukany włodarz? Dopiero, jak się mleko wylało? Myślisz Marcelina, że ludzie w uwierzą?….
Ale znając ludzi i cwaniaków z rady, może i tak będzie.
Najważniejsze, żeby to zatrzymać. To kolejny truciciel w gminie.Krystian
GośćLudzie pomału mają już dość hejtu i nienawiści zarówno na szczeblu krajowym jak i lokalnym. Do opozycji tą nienawiscią i pomówieniami daleko nie zajedziecie.
To prawda
GośćTo prawda,
Uśmiechnięta POlska
GośćBądźcie uśmiechnięci
Zenek Martyniuk
GośćBonżur drogi Wyborco 😀
Dzialosz
Gość10 najszybciej wyludniających się miast w Łódzkiem
Miejsce 3.: Działoszyn
2002 r. – 6.428 osób, 2023 r. – 5.292 osób, -17,7 procAlf
GośćWcale się nie dziwię, kto by chciał tam mieszkać
Albimka
GośćWładza też nie pomaga, s raczej przegania stąd młodych.
Wojtek
GośćSpadek Demograficzny i nie dotyczy tylko Działoszyna bo wszystkich miejscowości w całym Kraju no ale co złego to wina Burmistrza teraz 😉 albo wina PiSu 😀
Alina
GośćTo jesst wina PIS-u.Zlikwidowali gimnazja i zadziałał efekt domina.Tysiące szkól stoi pustych.
Alina
Gośćw 1980 roku liczył około 5000 tys ludzi.
Ania
GośćW takim grajdole, gdzie wszyscy boją się o pracę, bo ich zastrasza włodarz młodzi ludzie nie chcą pracować. Radni nie mają swojego zdania, a bojąc się o swoje stołki dawno już przestali troszczyć się o mieszkańców – tu młodzi ludzie na pewno nie zostaną.
lol
GośćAlina a ile to jest 5000 tysięcy??
Dzialosz
GośćMoże jakiś artykuł nt ostatniej sesji w dzynie?
-
AutorWpisy