Jestem niezadowolony z Dni Pajeczna
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Jestem niezadowolony z Dni Pajeczna
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Niezadowolony Pajęczanin
GośćOsobiście jestem bardzo niezadowolony i zniesmaczony dniami Pajeczna, ponieważ przeszukują mi na wejściu kieszenie jakbym był złodziejem a jestem uczciwym obywatelem. Nie wpuszczają na parking przy Novertis gdzie jest pusty parking i można by tam zaparkować samochód a nie szukać miejsca na Mickiewicza. Impreza dla młodzieży, dzieci. A dla mnie gdzie mam 55 to nie miałem się przy czym bawić. w mojej opinii wielka klapa.
Merlin45
GośćMnie też się nie podoba, zlot dzieciaków, a ci ich pozal się boże idole, to jakiś dramat.Stary Skiba, który już się tylko ośmiesza, a ten cały zespół Łzy, to chyba tylko jeden kawałek nagrali i to z inną wokalistką 🤣🤣🤣 Rzeczywiście gwiazdy, chyba rozgwiazdy
Mlody
GośćJedne z najlepszych dni w ostatnich latach!!!
Ludzie ogarnijcie się
GośćDni Pajęczna tylko rozpijają ludzi a zwłaszcza młodzież wieczorem można było słyszeć tylko epitety na K na H pieniądze przeznaczyć na inwestycje zamiast na takie libacje w ogóle co to za pomysł by takie coś organizować obok cmentarza
Artysta
GośćBo o to chodzi żeby promować kicz i chodować bezmózgą młodzież bo głupimi łatwiej rządzić. Dla twojego rocznika była orkiestra dęta…
Renia
GośćŻal du…ę ściska że impreza udana.
Super, tylko pogratulować. Takich tłumów Pajęczno nie widziało.
Wreszcie się coś dzieje.Adam
GośćSuper impreza, najlepsze dni Pajęczna jak do tej pory .
jotwu
GośćZgadzam się z innymi przedmówcami te dni były zwyczajnym brakiem kultury i te pieniądze lepiej było by przeznaczyć na inwestycje ciekawi mnie kto teraz będzie sprzątać z chodników potłuczone szkło oraz plastikowe kubki nie wspominając o fatalnej lokalizacji która nie powinna mieć miejsca
Ola
GośćA ja jestem bardzo zadowolona, super impreza.
Sylwek
GośćSuper organizacja, tłumy na koncertach, gratulacje.
Impreza jakich w okolicy nie ma, wreszcie coś się dzieje.Jasiu
GośćDo poziomu Sulmierzyc jeszcze daleko.
Jaka
GośćWłaśnie ta lokalizacja jest super, nikt nie wychodzi brudny, dużo miejsc do parkowania.
W końcu coś dla młodzieży!
Przynajmniej mieli gdzie wyjść i się spotkać.Starym i tak się nie dogodzi, wiecznie pretensje o wszystko.
oburzona mieszkanka
GośćDo kitu i tyle
-
AutorWpisy