Kampania wyborcza samorządowa 2024
Pajęczno › Forum › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Kampania wyborcza samorządowa 2024
- This topic has 40 odpowiedzi, 1 głos, and was last updated 1 years, 2 months temu by
Becik.
-
AutorWpisy
-
Hmm
GośćZastanawia mnie dlaczego nie ma żadnych plakatów kandydatów czy też przedstawiania programów wyborczych 🤔
Dyndel
GośćBida z nędza w Pajecznie . Tylko jeden kandydat przedstawia swój program, pokazał swoja ekipę. Reszta chyba się wstydzi tego co reprezentuje. Nie wiadomo kto startuje, jakie programy. Dramat.
Panie Tokarski, niech Pan to wygra !
Pisia
GośćPiS ma program stały, doić niezasluzona kasę i bujać ludzi.
Wolski
GośćNajwyraźniej na Nowogrodzką wreszcie dotarło, że źle się dzieje. I że wybory samorządowe zostaną przegrane z kretesem. Dlatego zwołano spotkanie kierownictwa PiS. Twarzą pisu w Sulmierzycach jest pani Kowalska, która wysyła gońcow z listami poparcia. Widocznie wstydzi sie spotkac z ludzmi i np. wyjaśnić dlaczego nie zrobiła nic na drogach powiatowych przez 5,5 roku jako radna powiatu i członek zarządu. Już widzę sukcesy pisu.
Dyndel
GośćAle tu nie tylko o PiS chodzi
Moje
GośćNiewiadomo kto jest w sztabie burmistrza panującego, bo przecież dzwonił i prosił po ludziach, żeby się zgodzili go poprzeć. W Siedlcu dopiero 3 osoba się zgodziła 🤣
Rekle
GośćW Rząśni kandydat na wójta nie może zebrać wymaganej ilości (8) kandydatów na radnych. Jak kto ściele tak śpi.
Jarek
GośćPropaganda i aparat partyjny PiS robi co może, by ukryć przed opinią publiczną fakt, że Jarosław Kaczyński już zupełnie nie ogarnia polityki. Prezes Prawa i Sprawiedliwości zamknął się w wąskim kręgu wypróbowanych partyjnych towarzyszy. Upadek PiS to kwestia miesięcy .
Sok z buraka
GośćUbolewam że POlityczne trolle którzy nie POtrafią zdania skleić bez słowa PiS nie POtrafią odnieść się merytorycznie do tematu ….nie ma żadnego plakatu z kandydatów !!
Sp1
GośćPiotr ma problem z radnymi, wstydzą się do niego przyznać.
Bierze z łapanki…
Tak jak i woźny…przez przypadek został przewodniczącym bo Piotr koniecznie chciał kogoś na swoim poziomie…
I cóż żal wracać do szkoły bo nie nauczony roboty, a tam zaniedbania kilkuletnie…Jop
GośćJest 5 komitetów i tylko jeden wyłożył karty. Dla mnie to jest nie do pojęcia. Przyjdą takie cepy w ostatniej chwili prosić głos. A gdzie uwa całą kampanię są ? Gdzie jest program ? To że na plakaty ich nie stać to wiadomo, ale mają internetu. Pole do popisu wielkie i siedza z podkulonymi ogonami
Wyborca
GośćJak widać tylko jeden kandydat poważnie traktuje wyborców i jest przygotowany do pracy, reszta to partyzantka.
Brawo Panie Darku, liczymy na wygraną w pierwszej turze.Klara
GośćPiS to już historia.
Mbik
GośćFABRYKA DYPLOMÓW PIS PŁONIE! CBA W AKCJI, REKTOR TYMCZASOWO ARESZTOWANY. Ilu pajeczanskich pisiorow wlazło w to gówno?
ktoś nie stąd
GośćSzanowni państwo spokojnie. Termin zgłaszania kandydatów upływa 4 marca i wtedy każdy odkryje karty. Nie wiem jak w Waszych gminach, ale w mojej członkowie PIS startują ze swoich komitetów i raczej nikt nie chce się partyjnie afiszować. Teraz każdy walczy o swoje, a interes partii schodzi na dalszy plan. W takich małych gminach każdy się zna i raczej głosuje się na człowieka bo w każdej partii,są dobrzy i źli. Zapewne byli tacy członkowie PIS którzy nie pomagali, ale byli im tacy dzięki którym gminy zyskały. No ale to już pozostawiam Waszej ocenie bo nie znam aż tak dobrze Waszych relacji.
-
AutorWpisy