R e k l a m a
R e k l a m a

Kandydaci na burmistrza

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Kandydaci na burmistrza

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 319 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #128122 Odpowiedz
    Stefan
    Gość

Po co tej pani fb skoro ona nie umie tam odpowiedzieć na proste pytanie

#128123 Odpowiedz
    wyborca
    Gość

ta pani z natury nie odpowiada na niewygodne pytania, wszędzie próbuje wybić się na swoim ciężkim życiu, jakby inni mieli takie różowe

#128126 Odpowiedz
    sasiad
    Gość

zatruwanie życia ludziom to jej chleb powszedni, dramat taka sąsiadka

#128127 Odpowiedz
    pajęczan
    Gość

pani beata ma już taka opinie na rynku pracy że nikt jej nie zatrudni 🤣

#128128 Odpowiedz
    obiektywny
    Gość

🤣 ej każdy marzy o specjaliście rodo nagrywającego rozmowy 🤣 i jeszcze każdy wie jaka z niej kompetentna osoba 🤣 wspolcxukebjej klientom jak irowadzila firmę 🤣

#128135 Odpowiedz
    Obywatel
    Gość

Śmiech na sali, startuje stawiaczka na burmistrza przez 5 lat nie zrobiła nic 😆 i idzie na burmistrza 😀 Janeczek przynajmniej dla swoich cos robi,a pani radna oprócz scania niszczenia ludzi nic nie robi, ani parkingu dla swojego blogu, tylko działke lekko swoim hlosrm oddalam bo jej halas z placu przeszkadza 🤣

#128138 Odpowiedz
    Kajakaja
    Gość

No w programie że koniec z pozbywaniem się działek 😉

#128144 Odpowiedz
    obiektywny
    Gość

i takkjuz się najlepszej pozbyła

#128151 Odpowiedz
    kolezanka
    Gość

pani Beato i prosze nie klamac że pani wszystkim w oczy otrzymałem, bo mi pani nie patrzy,ci nie tylko mi 🤣 z pamięcią też ma pani kłopoty ?

#128166 Odpowiedz
    monika
    Gość

oj betako twoja dobroć napeawde nie zna granic,w każdym srodowisku, niestety nigdy nigdy nie spotkałam tak złego człowieka jak ty, mam nadzieje ze sprawiedliwość cie dosięgnie, bo niestety ani z ciebie specjalista, ani dobry człowiek, i trzeba przyznać że donosy to twoja
    specjalnośc

#128168 Odpowiedz
    Kajakaja
    Gość

Pani Beata jak jest taka życzliwa niech cały rachunek za prąd rodzinie z siedlca zapłaci ( nota bene program był nagrywany już w 2020 roku, rachunek dostali +/- rok pozniej, to dlaczego nagle teraz tuż przed wyborami zbierane są pieniążki? Przypadek ? Nie sądzę, kampania pełną gębą)

#128169 Odpowiedz
    Kajakaja
    Gość

Tak wiem, zaraz będę pozwana z niewiadomej ilości artykułów ze miałam czelność coś takiego napisac 😐

#128171 Odpowiedz
    monika
    Gość

no cóż stawiakowa potrafi tylko wybijać się na krzywdzie, o tym jak ona ludzi krzywdzi już zapomina 1🤣

#128263 Odpowiedz
    Ewa
    Gość

Czekałam na to pytanie. Już tłumaczę. Od 2021 r. czyli po zimie, jest w zestawieniu Pani Ewy Rygalskiej kilka rachunków Tauron po 2000 zł razem na 8000 zł należności głownej. 2000 zł to odsetki. Nie zwracała sie do nikogo o pomoc w tej sprawie, wiec odsetki leciały. Teraz dopiero jak zawiodła pomoc róznych piszących dla niej ludzi, zwróciła sie do prawniczki sąsiadki. To raz, a dwa. Nie można mi zarzucić że to kampania pomocy w ramach kampanii. U nas w SIedlcu wystąpiła taka sytuacja, że jest aż 4 kandydatów na radnych, głosy się rozejdą i wygra chłopak z Łężcy – strażak. Oczywiście jest to zasługa kandydatów na burmistrzów, którzy mają w nosie Siedlec i podział głosów, bo dbają tylko o to, by mieć sztab. Ja pomagam mieszkańcom SIedlca już od 2015 r. w różnych sprawach życiowych, zawodowych. Można o mnie poczytać opinie w internecie na stronie go work czy opinie google. Dostałam nagrode „Orły Prawa” jako jedyny prawnik na tym terenie w 2023 r. Tak wiec dla mnie zarbki radnych, to tylko drobna nagroda, za to, co i tak robię od lat. Za to reakacja lokalnych polityków na tą zbiórkę to dramat. Chyba tylko Pani Beata wpłaciła i Gosia POwązka. Gdyby mi zależało na zdyskredytowaniu politków to bym ich nie błagała w czasie ich kampanii na datki, tylko podsumowała po kampanii. Wiadomo, za 5 lat znowu sie spotkamy w tym samym miejscu, ale wszyscy ci, którzy odmówili pomocy zostaną zapamiętani jako ci, którzy nie chcieli wesprzeć dziewczyny, bo sie bali, że przez to. pomogą mnie 🙂 a jest przecież odwrotnie ! Nie prosiłabym polityków o środki gdybym wiedziała, że nikt nie zamierza pomóc. To idealnie pokazuje Wasz cynizm, małostkowość, brak emaptii. Wolicie mi pokazać, kto tu rządzi i że grosza nie dacie kiedy JA proszę, zamiast skupić sie na tym, by pokazać WSPÓLNOTE, ŻE NIE MA PODZIAŁÓW MIEDZY POLITYKAMI GDY CHODZI O POMOC CZŁOWIEKOWI ! W czasie orkiestry świątecznej pomocy ludzie się jednoczą, niezależnie od opcji politycznych, ale tu jest plan filmowy rodem z serialu 1670 Śmieszne jest to, jak kilka anonimowych osób usiłuje zdyskredytować Panią Beatę Stawiak i to na jakim tle ? akcji charytatywnej ? Czasami włosy dęba stają wśród jakich ludzi przyszło mi żyć. Czy w tym mieście nie potraficie przeprowadzić honorowej, godnej, kulturalnej kampanii, czyli kampanie nienawiści, hejtu ? Co to za uwagi, że nie można Pani Beacie spojrzeć w oczy itd. Taki obrzydliwe atak pokazuje, że jest silną zawodniczką ! A fakty są takie, że potrzebna jest alternetywa w tym mieście, bo nie ma szału z kandydatami… A na koniec dodam, że warto pisać pod swoim imieniem i nazwiskiem, żebyśmy nie musiały kopać z policją i nask.pl tego forum.

#128264 Odpowiedz
    Ewa
    Gość

Dodam, że sytuacja jest dynamiczna, ponieważ nie dalej jak miesiąc temu osoba, dla której robię to zbiórkę była w szpitalu, targnęła sie na swoje życie ! i dlatego nie ma chwili do stracenia..

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 319 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #128373 w Kandydaci na burmistrza
Twoje informacje: