R e k l a m a
R e k l a m a

Kandydaci na burmistrza

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Kandydaci na burmistrza

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 319 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #128418 Odpowiedz
    monika
    Gość

Pan Piotr taki pewny podobno że nie ma z kim przegrać, to po co tyle plakatów Pan wiesza, chyba nie musi Pan wyskakiwać z każdego drzewa i słupa, co za dużo do nie zdrowo,

#128422 Odpowiedz
    Kajakaja
    Gość

Są plakaty źle, nie ma plakatów źle.
    Sadzone rośliny źle, nie sadzone rośliny źle.
    Ja prdl ludzie ogarnijta sie

#128435 Odpowiedz
    nic nowego
    Gość

To nie ludzie to są trolle

#128447 Odpowiedz
    Jarek
    Gość

Jakim trzeba być hipokrytą żeby przez cały dzień gazetę rozprowadzać, kampanię robić, a wieczorem świętego udawać…
    Zobacz pan na konkurenta, rano życzenia, szacunek do ludzi i do świąt, a farmazonów nie opowiada.
    Panie Darku, klasa sama w sobie.
    Życzę powodzenia✊✊✊

#128453 Odpowiedz
    monika
    Gość

Piotr to niestety nieszczery człowiek, po plecach klepie, a niejednemu wbiłby przysłowiowy nóż w plecy

#128464 Odpowiedz
    wyborca
    Gość

panie Piotrze nie miał Pan lepszych kontrkandydatów niż Pan janeczek inoani stawiak do wystawienia, żeby głosy rozbić?? żenada roku, Piotrze jak przegrać to chociaż w dobrym stylu

#128511 Odpowiedz
    Wiesiek
    Gość

Wielki Piątek a kolportaż gazetki trwa, taki pobożny na fb…
    W ten świąteczny czas chcemy się zająć sobą, w spokoju a nie politykować.
    7 kwietnia ocenimy.

#128518 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Ta kajakaja to pewno ta Pani Krystyna co tak chwali Piotra… który niewygodne dla siebie wypowiedzi nie polubi nie mówiąc o odpowiedzi,pierwsze 2 lub 3 lata całkowicie zmarnowane,bał się wszystkiego zacząć ale pierwsze co zrobił to maszt postawił, fotkę zrobił i się tym publicznie chwalił.Unika ludzi, boi się z nimi rozmawiać, ocena będzie na wyborach.

#128519 Odpowiedz
    obiektywny
    Gość

panie Leszku, nie rozumiem, skoro zgadza się Pan z postępowaniem obecnego burmistrza to po co Pan startuje? ma Pan do zaoferowania to go on, czyli uwstecznianie. dal Pan z siebie zrobić marionetkę. jak Pan taki biegły w finansach to prosze przeanalizowac sytyacje innych gmin w naszym powiecie, i porownac ich rozwoj,

#128520 Odpowiedz
    Mariusz
    Gość

Miesiąc przed wyborami za odgruzowanie i sprzątanie się zabrał, skwerki robi i oczy mydli…obietnic co nie miarą.
    Stracona kadencja, inne samorządy nam odjechały.
    Pieniądze oddał i po szumnych inwestycjach nie ma miejsca na zajęcia w Domu Kultury, ani miejsca dla Seniorów?

#128522 Odpowiedz
    Kajakaja
    Gość

Do Wyborca
    Ani nie jestem Krystyna, ani nie jestem pisiura tak jak mnie na tym forum już kilka razy nazwano. Najgorsze jest jak ktoś pod lewym nickiem.orobuje się doszukiwać swoich znajomych. Słaby z Ciebie detektyw.

Gdybyś wiedział co to jest obiektywizm i byłbyś choć trochę oczytany i obeznany w polityce, dyskusja z Tobą sprawiałaby mi przyjemność. A tak, pokazujesz tylko że jesteś błaznem – krzykaczem- pieniaczem

#128523 Odpowiedz
    Sylwek
    Gość

Wstydu trzeba nie mieć żeby w Wielki Czwartek i Wielki Piątek gazety po domach roznosić…

#128542 Odpowiedz
    Obywatel
    Gość

Pan Piotr wstydu nie ma, robiąc to co robi, widać jego moralnosc jest na bardzo niskim poziomie, mam wrażenie że jest w stanie zrobić byle wygrać, tylko Piotrze czy dalej spojrzysz sobie w lustro. Tokarski to klasa sama w sobie, widać po kampanii. Janeczek placzacy co będzie jak go nie wybiorą hit 😀

#128681 Odpowiedz
    Jadzia
    Gość

Piotrze tak wspierasz Pajęczańskich Przedsiębiorców że gazetkę wydajesz w powiecie Kłobuckim?
    Imprezy urzędowe robisz w sąsiedniej gminie?

#128682 Odpowiedz
    Michał
    Gość

Piotr popierany jest przez Stowarzyszenie Rozwoju Ziemi Pajęczańskiej, a co to stowarzyszenie zrobiło dla mieszkańców?
    Chyba nie pozyskali ani złotówki, bo nawet na lokal nie mają i kątem burmistrz ich przygarnął do gminnego budynku.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 319 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #128681 w Kandydaci na burmistrza
Twoje informacje: