R e k l a m a
R e k l a m a

Kandydaci na burmistrza

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Kandydaci na burmistrza

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 319 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126352 Odpowiedz
    Radek
    Gość

Pani stawiak wszędzie już pokazała swoje kompetencje.

#126362 Odpowiedz
    Ania
    Gość

Gratuluję Dariusz Tokarski pomysłu z siłownią, klubem fitness i skateparkiem.
    A że boiska i place zabaw na osiedlach będą doprowadzone do użytku to super informacje dla młodzieży.
    Za pana dużo się działo, było wiele imprez kulturalnych.
    Czekam na pana powrót.

#126363 Odpowiedz
    wlodek
    Gość

Place zabaw przyjdzie paru osiłków i je zdemoluje ,przykład na placu zabaw na PRZEMYSŁOWEJ pozrywane ogrodzenie.Skatepark są ważniejsze inwestycje do zrobienia ,a tylko program dla nielicznych

#126364 Odpowiedz
    Ania
    Gość

Włodek to najlepiej nic nie robić bo zniszczą?
    A ja uważam że trzeba zrobić i o to dbać, a to że na Przemysłowej jest zdewastowany plac zabaw i ogrodzenie to świadczy o Mielczarku…jak dba tak ma.
    Tak jest wiele innych inwestycji i o nich mówił Tokarski w kinie.
    Ma bardzo bogaty i ambitny program.

#126377 Odpowiedz
    Magda
    Gość

Latem zule siedzący na ławeczce pijacych browarka nie raz tam widziałam będąc z małym dzieckiem. To chyba miejsce dla dzieci a nie dla alkoholików. Nie ma sie co dziwić że plac zabaw wygląda tak jak wygląda

#126378 Odpowiedz
    Radek
    Gość

Dziwię się za takie osoby jak np radna stawiak mają czelność startować, i obiecywać pewnie to samo co 5 lat temu, nie robiąc przez całą kadencję nic. Czy mają odwagę chodzić po tych wyborcach i obiecywać to samo co 5 lat temu? Czy ktoś im uwierzy?

#126379 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

A tak nawiasem mówiąc mamy radną, która placem zabaw na przemysłowej się nie interesuje. Cóż nie ma dzieci, więc pewnie to nie w jej interesie.

#126380 Odpowiedz
    jarek
    Gość

Rusz głową ANIA jak upilnować takich debili tu nikt nie da rady blok NA PRZECIWKO I NIKT NIE REAGOWAŁ żaden Burmistrz NIE DA RATY Z DEBILAMI Darek Tokarski też wyremontował AMFITEATR i też go zdemolowali to też powiesz że Darka wina

#126386 Odpowiedz
    Robert
    Gość

Myślę że Darek Tokarski to przywróci amfiteatr do życia, zrobi remont i znowu będą się odbywały fajne imprezy bo miejsce urokliwe.
    Mam nadzieję że powrócą kabarety.

#126387 Odpowiedz
    Dyndel
    Gość

Ja czekam na programy kandydatow

#126388 Odpowiedz
    wlodek
    Gość

Programy będą SUPER gorzej jak przyjdzie do ich realizacji

#126389 Odpowiedz
    Rady
    Gość

To jeszcze cyrk, lodowisko i park wodny

#126391 Odpowiedz
    Bronek
    Gość

Rady…Mielczarek już zrealizował twoje postulaty.
    1. Cyrk już mamy w urzędzie jak przychodzi jakąś sprawę załatwić.
    2. Lodowisko mamy na drogach i chodnikach , bo nikt o nie nie dba.
    3. Park wodny mamy na Matusowcu i w wielu sołectwach bo o rowy i drogi nie ma kto zadbać.

#126397 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

Radna Stawiak dostała pracę w MZK

Pani stawiak za pierwszej kadencji zalatwija sobie pracę,a czego jeszcze potrzebuje?

#126419 Odpowiedz
    Ewa ewi
    Gość

Ja będę głosował na człowieka który ma szacunek do ludzi a nie chodzi o gospodarstwo czy o jakim będzie gospodarzem szacunek do ludzi któremu brakło Mleczarkowi dla mnie jest katolikiem który nie czyta Biblii.
    Jak Ci politycy na zebraniu u rydzyka.
    A wiarę traktują jak kartę przetargowa.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 319 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #126363 w Kandydaci na burmistrza
Twoje informacje: