Kandydaci na burmistrza
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Kandydaci na burmistrza
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Radek
GośćPani stawiak wszędzie już pokazała swoje kompetencje.
Ania
GośćGratuluję Dariusz Tokarski pomysłu z siłownią, klubem fitness i skateparkiem.
A że boiska i place zabaw na osiedlach będą doprowadzone do użytku to super informacje dla młodzieży.
Za pana dużo się działo, było wiele imprez kulturalnych.
Czekam na pana powrót.wlodek
GośćPlace zabaw przyjdzie paru osiłków i je zdemoluje ,przykład na placu zabaw na PRZEMYSŁOWEJ pozrywane ogrodzenie.Skatepark są ważniejsze inwestycje do zrobienia ,a tylko program dla nielicznych
Ania
GośćWłodek to najlepiej nic nie robić bo zniszczą?
A ja uważam że trzeba zrobić i o to dbać, a to że na Przemysłowej jest zdewastowany plac zabaw i ogrodzenie to świadczy o Mielczarku…jak dba tak ma.
Tak jest wiele innych inwestycji i o nich mówił Tokarski w kinie.
Ma bardzo bogaty i ambitny program.Magda
GośćLatem zule siedzący na ławeczce pijacych browarka nie raz tam widziałam będąc z małym dzieckiem. To chyba miejsce dla dzieci a nie dla alkoholików. Nie ma sie co dziwić że plac zabaw wygląda tak jak wygląda
Radek
GośćDziwię się za takie osoby jak np radna stawiak mają czelność startować, i obiecywać pewnie to samo co 5 lat temu, nie robiąc przez całą kadencję nic. Czy mają odwagę chodzić po tych wyborcach i obiecywać to samo co 5 lat temu? Czy ktoś im uwierzy?
Mieszkaniec
GośćA tak nawiasem mówiąc mamy radną, która placem zabaw na przemysłowej się nie interesuje. Cóż nie ma dzieci, więc pewnie to nie w jej interesie.
jarek
GośćRusz głową ANIA jak upilnować takich debili tu nikt nie da rady blok NA PRZECIWKO I NIKT NIE REAGOWAŁ żaden Burmistrz NIE DA RATY Z DEBILAMI Darek Tokarski też wyremontował AMFITEATR i też go zdemolowali to też powiesz że Darka wina
Robert
GośćMyślę że Darek Tokarski to przywróci amfiteatr do życia, zrobi remont i znowu będą się odbywały fajne imprezy bo miejsce urokliwe.
Mam nadzieję że powrócą kabarety.Dyndel
GośćJa czekam na programy kandydatow
wlodek
GośćProgramy będą SUPER gorzej jak przyjdzie do ich realizacji
Rady
GośćTo jeszcze cyrk, lodowisko i park wodny
Bronek
GośćRady…Mielczarek już zrealizował twoje postulaty.
1. Cyrk już mamy w urzędzie jak przychodzi jakąś sprawę załatwić.
2. Lodowisko mamy na drogach i chodnikach , bo nikt o nie nie dba.
3. Park wodny mamy na Matusowcu i w wielu sołectwach bo o rowy i drogi nie ma kto zadbać.Mieszkaniec
GośćPani stawiak za pierwszej kadencji zalatwija sobie pracę,a czego jeszcze potrzebuje?
Ewa ewi
GośćJa będę głosował na człowieka który ma szacunek do ludzi a nie chodzi o gospodarstwo czy o jakim będzie gospodarzem szacunek do ludzi któremu brakło Mleczarkowi dla mnie jest katolikiem który nie czyta Biblii.
Jak Ci politycy na zebraniu u rydzyka.
A wiarę traktują jak kartę przetargowa. -
AutorWpisy