R e k l a m a
R e k l a m a

Kandydaci na burmistrza

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Kandydaci na burmistrza

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 319 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126732 Odpowiedz
    Ola
    Gość

A ja uważam że Pan Darek wniesie wiele korzystając z własnego doświadczenia i znajomości.
    W tej kadencji rozdawali pieniądze samorządom i można było wiele zrobić i w Złoczewie zrobiono, a w Pajęcznie najpierw oddano pieniądze…a potem nie ma kto i nie ma jak…inwestycje leżą. Stracona kadencja.

#126779 Odpowiedz
    Obserwator
    Gość

Nie porównuj Zloczewa do Pajeczna. To jest przepaść na każdym kroku. Tam jest stabilny budżet i chęć współpracy w urzędzie. Młody ambitny człowiek jest burmistrzem. Ma wizję i pomysły. Głowa na karku a nie w chmurach. Z tego co wiem to jego zastępca mało ma do powiedzenia. Wykonuje jego polecenia i wizje. Dlatego wszyscy są zachwyceni panem Tokarskim. Pajeczno właśnie takiej osoby potrzebuje jak burmistrz Zloczewa a nie jego zastępca.

#126780 Odpowiedz
    Ola
    Gość

Do Obserwator…🙈🙈🙈
    Chyba sam nie wierzysz co piszesz.
    Ale ból d…ściska…
    Stracona kadencja i nie wykorzystane możliwości.

#126795 Odpowiedz
    Hmmm
    Gość

@Obserwator a ja się z tobą zgodzę, Darek miał już swoje 5min i ….. za wiele nie zdziałał teraz by miało się to zmienić,

#126798 Odpowiedz
    Sołtys
    Gość

Popatrz tylko na szkoły jak wyglądają, a obecnie w toaletach papieru brakuje…
    Z Piotrka taki gospodarz jak i nauczyciel.

#126809 Odpowiedz
    Zosia
    Gość

Mówcie co chcecie i w wyborach głosujcie na kogo chcecie. Jeśli według Was Piotruś z Pajęczna zrobil piękne, czyste i zadbane miasto, to głosujcie na niego.
    Jeśli chcecie zmian i wolicie „Pajęczno w ruinie”, jak twierdzi Krystyna, zagłosujcie na Darka.
    Ja i moja bliższa i dalsza rodzina oraz znajomi jesteśmy murem za Darkiem i wierzymy w jego wygraną w pierwszej turze.

#126817 Odpowiedz
    mirek
    Gość

W zloczewie chcą zeby zostal. wszyscy wiedza ze drzazga wygra i patrza na pajeczno co sie wydarzy. zgrany duet. Ten ze zloczewa jest bardzo fair wobec darka od samego poczatku kto mu pomogl w okolicy? dzisiaj by darka nie bylo. jak to w polityce szybko zapomna i bedzie mial wielu „przyjaciol” dookola – trzeba to odroznic.

#126845 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość
    #126864 Odpowiedz
    ola
    Gość

I śmieci w górę, brawo pani Iwonko.
    wysypisko na terenie gminy a mieszkańcy za śmieci płacą najwięcej w okolicy.
    tyle pomocy jest z pani strony.

#126865 Odpowiedz
    mieszkaniec
    Gość

Czy to prawda że pani Iwona zarabia w ekoregionie 45 tys?

#126872 Odpowiedz
    Stefan
    Gość

Władze gminy nagle sobie przypomnieły o porządkach rowerzystach

#126874 Odpowiedz
    Gosia
    Gość

Teraz przez miesiąc to o wszystkim będą pamiętać, a potem się będą śmiali, gdzie byli przez 5 lat?
    Pogonić towarzystwo 7 kwietnia…

#126875 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Piotrek już nas raz oszukał…
    Razem z grupą dupowłazów…
    Teraz już też obiecuje, a co z tamtymi obietnicami?

#126878 Odpowiedz
    Dyndel
    Gość

Kandydaci na stołki wstydzą się swoich programów i list wyborczych, nikt się nie pokazuje. Każdy siedzi w biurze i boi się nosa wysciubic. Po uj tyle list i kandydatów jak wstyd im za siebie

#126893 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

Czy Pan burmistrz Piotr w tym swoim cyklu nie dostaje zadnych pytań? Czy są tak niewygodne?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 319 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #127516 w Kandydaci na burmistrza
Twoje informacje: