R e k l a m a

Kebab na parkowej

Ten temat zawiera 35 odpowiedzi. Ostatnia wypowiedź udzielona przez  Taaki 1 minuta temu.

Przeglądajasz 15 wpisów - od 1 do 15 (z 36)
  • Autor
    Wpisy
  • #85405 Odpowiedz

    Mgr

    Jak W temacie próbował ktoś już nowego kebaba? Jakieś opinie ?

    #85415 Odpowiedz

    Kamil

    Nie jest to Sakara z Bełchatowa, ale nawet dobry 🙂

    #85419 Odpowiedz

    Kika

    Byłam wczoraj i nie polecam.Do lokalu nie da się wejść jest tam w środku chyba z 50 stopni zero wiatraka w stronę klienta, ale nie to było powodem że się zraziłam. Zamówiłam i Pana mała tortille pominęłam fakt że Pan w tych samych rękawiczkach wydaje pieniądze a na ręce ma tylko jedną rękawiczkę nie dwie! Pan poszedł na zaplecze posiekać kapustę przez uchylone drzwi zobaczyłam jak Pan ta rękawiczka co mi robił kebaba mył umywalkę z miejsca kebaba mi się odechciało bo skoro przy mnie nie stara się zachować zasad higieny to co dopiero jak nie ma ludzi nie wiadomo czy chodzi z tą rękawiczka wszędzie do WC też i jej nie zmienia z miejsca po tym co zobaczyłam powiedziałam Panu że już nie chce tego kebaba i powód dlaczego on nie mogę powiedzieć bo bardzo grzecznie mnie przeprosił i oddał pieniądze.Zreszta na dworcu też daleko im do zasad higieny wszystko gołymi rękami robią a u chylewskiej jedną wielka nie wiadoma bo tego nikt nie wie.bo nie widać podejrzewam że to samo. Do dzisiaj mi nie dobrze na samą myśl o tym kebabie chociaż bardzo chciałam spróbować to tam z kebaba się wyleczyłam 😜

    #85422 Odpowiedz

    Wiesław

    Też tam byłem myślę że było z 50 stopni ,spocony ten turek smród potu czuć, mięso się poniewiera po ziemi szkoda gadać lepszy obiad w domu
    (jak można podawać jedzenie wychodzą z ubikacji mając rękawiczkę na dłoni)

    Gdzie ten sanepid pajęczański

    #85425 Odpowiedz

    Mgr

    To chyba sobie podaruje wizytę w tym przybytku.

    #85440 Odpowiedz

    Anonimowy

    Całkiem dobry kebab. Lepszy niż na dworcu, sporo mięsa za przystępną cenę. A dokładnie to czas pokaże

    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 1 tydzień, 6 dni temu przez  Redakcja. Powód: Zmiana nicku użytkownika
    #85442 Odpowiedz

    ania

    Moim zdaniem najlepszy kebeb w Pajęcznie , nie wiem czemu ludzie tak piszą , rozumiem brak klimatyzacji bo to dopiero nonwy lokal ale zeby myl naczynia i robil jedzienie w tych samych rękawiczkach , bzdura .Kebab 10/9

    #85443 Odpowiedz

    Agnieszka

    kebab pyszny 10/10

    #85445 Odpowiedz

    zły

    lol śmieszne, kupujecie najgorszej jakości mięso zorbione pewnie z jakiegoś truchła krowy albo innego konia zakupionego na targach końskich i zmielonego razem z siodłem i kopytami i macie problem, że facet nie zmienia rękawiczki jak kroi tą padlinę?

    a pot spływający spod pach pana kebabowego na mięsko nadaje mu unikalny smak kebaba prosto z Turcji gdzie non stop jest 50 stopni

    pozdrawiam

    #85449 Odpowiedz

    Aga

    Kebab na parkowej funkcjonuje dopiero kilka dni zaczyna po mału się rozwijać, moim zdaniem jest tam dobre jedzenie A to że jest gorąco to normalne w takim miejscu ,z czasem będzie klimatyzacja A jeszcze wspomnę o tym że nikomu nie dogodzi czy ma rękawiczke czy jej nie ma to i tak jest zle.Jak nie masz ochoty na kebaba to po prostu nie przychodz i nie wpisujcie głupot wyssanych z palca.Dziekuje

    #85453 Odpowiedz

    Kika

    To nie są żadne głupoty wyssane z palca bo tak było, chciałam spróbowa ćtego nowego kebaba ale gorzko tego pożałowałam bo do dzisiaj widzę ten widok czystości i higieny tego Turka blee, jeśli lubicie jeść jedzenie od kogoś kto szorował w rękawiczce umywalkę , być może w toalecie też nie zmienia rękawiczki tylko tyłek sobie podcięta to smacznego!!! Ja nie mogę wypowiedzieć się o jakości bo być może jest dobry nie mówię że nie ale nie dane mi było spróbować 😂

    #85454 Odpowiedz

    Agnieszka

    prawda

    #85464 Odpowiedz

    Aga

    Dziewczyno co Ty mówisz jaką szorowal umywalkę i dlaczego mówisz że jest brudno tam jest praca i jak jest dużo klientów to samemu jest na prawdę ciężko po każdym kliencie latać z mopem lub szczotką widocznie Ty nic nie wiesz o takiej pracy i z łaski swojej nie obrażaj człowieka o którym nic nie wiesz.A tak na marginesie to Polacy nie sa lepsi wcale od Turków.

    #85465 Odpowiedz

    radca

    Aga to może wyjedź do Turcji

    #85469 Odpowiedz

    Kika

    Po pierwsze nikomu nie ubliżylam tylko napisałam jak było jak nie wierzysz to zapytaj się swojego kolegi Turka czy zrezygnowałam z kebaba którego już przyrządził po tym jak mył umywalkę w której siekał wcześniej kapustę.A co ty o mnie wiesz? Akurat pracy ciężkiej się nie boje, a w gastronomii akurat powinno się dbać o czystość bo to postawa żeby klient to widział j wrócił a wy robicie sobie co chcecie. Życzę mu naprawdę jak najlepiej ale niech trochę myśli co robi bo ludzie patrzą na to jak im się jedzenie przyrządza.A z tym że Polacy też nie przestrzegają higieny to już napisałam w komentarzu powyżej

Przeglądajasz 15 wpisów - od 1 do 15 (z 36)
Odpowiedz do: Kebab na parkowej
Twoje informacje




R e k l a m aR e k l a m aR e k l a m a