Kebab na parkowej
Pajęczno › Forum › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Kebab na parkowej
- This topic has 54 odpowiedzi, 1 głos, and was last updated 3 years, 2 months temu by wlodek.
-
AutorWpisy
-
MgrGość
Jak W temacie próbował ktoś już nowego kebaba? Jakieś opinie ?
KamilGośćNie jest to Sakara z Bełchatowa, ale nawet dobry 🙂
KikaGośćByłam wczoraj i nie polecam.Do lokalu nie da się wejść jest tam w środku chyba z 50 stopni zero wiatraka w stronę klienta, ale nie to było powodem że się zraziłam. Zamówiłam i Pana mała tortille pominęłam fakt że Pan w tych samych rękawiczkach wydaje pieniądze a na ręce ma tylko jedną rękawiczkę nie dwie! Pan poszedł na zaplecze posiekać kapustę przez uchylone drzwi zobaczyłam jak Pan ta rękawiczka co mi robił kebaba mył umywalkę z miejsca kebaba mi się odechciało bo skoro przy mnie nie stara się zachować zasad higieny to co dopiero jak nie ma ludzi nie wiadomo czy chodzi z tą rękawiczka wszędzie do WC też i jej nie zmienia z miejsca po tym co zobaczyłam powiedziałam Panu że już nie chce tego kebaba i powód dlaczego on nie mogę powiedzieć bo bardzo grzecznie mnie przeprosił i oddał pieniądze.Zreszta na dworcu też daleko im do zasad higieny wszystko gołymi rękami robią a u chylewskiej jedną wielka nie wiadoma bo tego nikt nie wie.bo nie widać podejrzewam że to samo. Do dzisiaj mi nie dobrze na samą myśl o tym kebabie chociaż bardzo chciałam spróbować to tam z kebaba się wyleczyłam 😜
WiesławGośćTeż tam byłem myślę że było z 50 stopni ,spocony ten turek smród potu czuć, mięso się poniewiera po ziemi szkoda gadać lepszy obiad w domu
(jak można podawać jedzenie wychodzą z ubikacji mając rękawiczkę na dłoni)Gdzie ten sanepid pajęczański
MgrGośćTo chyba sobie podaruje wizytę w tym przybytku.
AnonimowyGośćCałkiem dobry kebab. Lepszy niż na dworcu, sporo mięsa za przystępną cenę. A dokładnie to czas pokaże
aniaGośćMoim zdaniem najlepszy kebeb w Pajęcznie , nie wiem czemu ludzie tak piszą , rozumiem brak klimatyzacji bo to dopiero nonwy lokal ale zeby myl naczynia i robil jedzienie w tych samych rękawiczkach , bzdura .Kebab 10/9
AgnieszkaGośćkebab pyszny 10/10
złyGośćlol śmieszne, kupujecie najgorszej jakości mięso zorbione pewnie z jakiegoś truchła krowy albo innego konia zakupionego na targach końskich i zmielonego razem z siodłem i kopytami i macie problem, że facet nie zmienia rękawiczki jak kroi tą padlinę?
a pot spływający spod pach pana kebabowego na mięsko nadaje mu unikalny smak kebaba prosto z Turcji gdzie non stop jest 50 stopni
pozdrawiam
AgaGośćKebab na parkowej funkcjonuje dopiero kilka dni zaczyna po mału się rozwijać, moim zdaniem jest tam dobre jedzenie A to że jest gorąco to normalne w takim miejscu ,z czasem będzie klimatyzacja A jeszcze wspomnę o tym że nikomu nie dogodzi czy ma rękawiczke czy jej nie ma to i tak jest zle.Jak nie masz ochoty na kebaba to po prostu nie przychodz i nie wpisujcie głupot wyssanych z palca.Dziekuje
KikaGośćTo nie są żadne głupoty wyssane z palca bo tak było, chciałam spróbowa ćtego nowego kebaba ale gorzko tego pożałowałam bo do dzisiaj widzę ten widok czystości i higieny tego Turka blee, jeśli lubicie jeść jedzenie od kogoś kto szorował w rękawiczce umywalkę , być może w toalecie też nie zmienia rękawiczki tylko tyłek sobie podcięta to smacznego!!! Ja nie mogę wypowiedzieć się o jakości bo być może jest dobry nie mówię że nie ale nie dane mi było spróbować 😂
AgnieszkaGośćprawda
AgaGośćDziewczyno co Ty mówisz jaką szorowal umywalkę i dlaczego mówisz że jest brudno tam jest praca i jak jest dużo klientów to samemu jest na prawdę ciężko po każdym kliencie latać z mopem lub szczotką widocznie Ty nic nie wiesz o takiej pracy i z łaski swojej nie obrażaj człowieka o którym nic nie wiesz.A tak na marginesie to Polacy nie sa lepsi wcale od Turków.
radcaGośćAga to może wyjedź do Turcji
KikaGośćPo pierwsze nikomu nie ubliżylam tylko napisałam jak było jak nie wierzysz to zapytaj się swojego kolegi Turka czy zrezygnowałam z kebaba którego już przyrządził po tym jak mył umywalkę w której siekał wcześniej kapustę.A co ty o mnie wiesz? Akurat pracy ciężkiej się nie boje, a w gastronomii akurat powinno się dbać o czystość bo to postawa żeby klient to widział j wrócił a wy robicie sobie co chcecie. Życzę mu naprawdę jak najlepiej ale niech trochę myśli co robi bo ludzie patrzą na to jak im się jedzenie przyrządza.A z tym że Polacy też nie przestrzegają higieny to już napisałam w komentarzu powyżej
-
AutorWpisy