R e k l a m a
R e k l a m a

Komitety wyborcze w Sulmierzycach

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Komitety wyborcze w Sulmierzycach

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 153 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #127110 Odpowiedz
    ktoś nie stąd
    Gość

Szanowni Państwo zawsze podkreślałem że w każdej rodzinie, organizacji, partii – jak zwał tak zwał – są ludzie i ludziska. To, że ktoś jest w PIS nie oznacza że jest złym człowiekiem. Z tego co zdążyłem się zorientować to Wójt Sulmierzyc potrafił współpracować dla dobra gminy z tymi którzy działali na jej rozwój. Patrząc na obrady sesji zawsze On, Przewodniczący Rady, Radni podkreślali zasługi wspierających tak jak i ganili przeszkadzających. Powtórzę więc – nie wrzucajmy wszystkich do „jednego worka”.
    Nie można być dla zasady zawsze na NIE , bo ktoś jest z PIS, PO, Lewicy , PSL. Osobiście szanuje poglądy każdego i oczekuję ,że i moje poglądy będą szanowane. Zawsze uważałem ,że należy krytykować jeśli zachodzi taka potrzeba, ale nie wolno nikogo obrażać. Między krytyką, a obrażaniem jest istotna różnica. LUDZI POZNAJEMY PO ICH CZYNACH

#127117 Odpowiedz
    Juhas
    Gość

Jak tu taką Kowalską poznać po czynach jak nie robi nic?

#127118 Odpowiedz
    Patyk
    Gość

No, to jest metoda Kowalskiej na ocenę.Zero, null, nic.

#127120 Odpowiedz
    Kasa
    Gość

Jaki program ma kandydatka na wójta od karolka, wie ktoś? Czy Kowalska go zna?

#127121 Odpowiedz
    Kasa
    Gość

Moim zdaniem powinna go znać, skoro ją promuje jak mówią po wsi.

#127126 Odpowiedz
    Lumpelbar
    Gość

Zna ktoś program Karolka na gminę, czy jak mówią na wsi robi skok na kasę?

#127129 Odpowiedz
    Aneta
    Gość

Kasa dla Karolka jest najważniejsza, tak jak dla Marzeny. Może ich coś łączy?

#127130 Odpowiedz
    Andzia
    Gość

Oczywiście że łącznikiem jest kasa, po trupach. Kto by się spodziewał?

#127137 Odpowiedz
    Epj
    Gość

Sulmierzyce krytykuja ,oceniają kto ma kandydować albo nie .czy jest się gnida czy nie .no ludzie demokracja wymaga kilku kandydatów a wygra najlepszy .druga sprawa krytykowanie pisu lokalnego gdzie ogólnie chwali się PiS. Tylko że z innych regionów .czemu oni w swoim okręgu takich laurek nie dostaja .???

#127138 Odpowiedz
    ktoś nie stąd
    Gość

Oj można się zakręcić od tych waszych Karolków, Marzen…. Nie znam, aż tak dokładnie tych zawiłości, ale jestem pewien że zwycięży wspólne dobro, a nie prywata. W moim regionie jest miasto powiatowe i jedna gmina w których od czasu transformacji ustrojowej ster władzy dzierżą te same osoby. Co prawda o ile w mieście powiatowym burmistrz miewał konkurentów to w tym drugim w mieście nikt nawet nie myślał stawać w szranki wyborcze z Maciejem X i zawsze zostawał burmistrzem. Teraz to się zmieni bo ordynacja przewiduje tylko jeszcze jedną kadencję. Nie chcę mówić,że nie ma tam problemów i opozycji, ale ostatecznie zwyciężało dobro gminy. Myślę,a właściwie jestem pewien że i w Sulmierzycach postawią na sprawdzoną drużynę i dalszy rozwój gminy.

#127140 Odpowiedz
    ktoś nie stąd
    Gość

Atmosfera gorąca, a tu jeszcze miesiąc do wyborów, więc na ostudzenie emocji wiersz znaleziony w sieci.
    Poezja miła lekka i przyjemna. Mozę ktoś przemyśli te słowa i porozmawiamy na ten temat. Pozdrawiam i pięknego wieczoru życzę.
    A teraz poezja:

-Tak mało do szczęścia potrzeba
    skrawek gwiezdnego nieba
    i słońca co dzień ozłoci
    gdy rano otwierasz oczy
    kropelek rosy na trawie
    i śpiewu ptaków o świcie
    trzeba się jednak nauczyć
    patrzeć i kochać życie…

#127143 Odpowiedz
    Sulimir
    Gość

Zastanówcie się kogo będziecie wybierać, komu powierzycie swoją przyszłość. To bardzo ważna sprawa.

#127149 Odpowiedz
    Henryk
    Gość

Straszne tutaj chamstwo, ludzie popierający obecnego wójta są bardzo agresywni na tym forum, wątpię żeby ten pozadny człowiek był z tego zadowolony. Wstydźcie się. W Sulmierzycach ludzie popierają pis a wy Pis hejtujecie przy okazji mieszając w to wójta, który też prawicowy jest. Myślę, że to prowokacja PO,PSL iSLD. My głupi nie jesteśmy…

#127150 Odpowiedz
    Darek
    Gość

To nie jest żadne chamstwo tylko ocena rzeczywistości. Kiedyś Sulmierzyce wspierały pis, ale jak pis chcial zabrać pieniądze za węgiel, jak blokuje wodę z kopalni a gmina musi ja kupować od sąsiednich gmin, jak nie chcą naprawiać dróg powiatowych to wsparcie się skończyło. Jak można wspierać złośliwych ludzi z lokalnego pisu, podkreślam lokalnego.

#127151 Odpowiedz
    Henryk
    Gość

Co za bzdety pan piszesz

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 153 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #126806 w Komitety wyborcze w Sulmierzycach
Twoje informacje: