Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Krematorium w Pajęcznie
Super. Jestem za, bo wreszcie mam gdzie spalić swoją teściową Halinkę, która leży na strychu od miesiąca.
Dawajcie jakis wiekszy strajk niech sie ludzie zbiora umówmy termin i pod starostwo !!
Tego starostę to powinni na rączce wywieźć, więcej przez niego szkody niż pożytku.
Ludzie przeciez jak to powstanie to bedziemy wszyscy upupieni bo ceny wszystkich nieruchomości spadna a na Cmentarnej to chyba do zera !!
Pan Sikora chyba ma na tyle honoru i odwagi aby sprawę zablokować?
Postawić na Posmykowiznie kolo pieluchy, to jej klimat?
petycja przeciwko budowie krematorium: https://www.petycjeonline.com/petycja_przeciwko_budowie_krematorium_w_pajcznie#a
Ale gadal ktoś z tym gościem przedsiębiorcą? Moze jego sie uda przekonać? Szybciej niz urzędasów pewnie
A ja jestem za powstaniem krematorium i mozecie wszyscy mnie w muszle cmoknąć!!!!!
Lecz do chały i na białą to cię wycałują
A niby gdzie jest napisane że trzeba konsultować coś takiego 😂😂😂
Ciekawe czy dzisiejsza Rada Miejska pokaże charakter i jaja
Rada nie ma jaj.
Oburzona mieszkanka…rada wyraziła kategoryczny sprzeciw i to jednogłośnie… Jaj to ty nie masz i rozumu również.
Czyli są duże szanse,że plany pana P. H lęgną w gruzach. Starosta w łódzkim radiu też wyraził niechęć
Nazwa (wymagane):
E-mail (nie zostanie opublikowany) (wymagany):
Witryna internetowa:
Wpisz docelowy adres URL
Lub dodaj odnośnik do istniejącej treści