R e k l a m a
R e k l a m a

Kto na Burmistrza w Dzialoszynie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Kto na Burmistrza w Dzialoszynie

• Ten temat ma 93 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 8 miesięcy temu przez Chamstwo w panstwie.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 94 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126301 Odpowiedz
    Ana
    Gość

Wax: Popieram. Jest tyle lokalizacji w Działoszynie w których można się budować, wystarczy poszukać działki. Brawo dla komitetu. Park jest i powinien zostać miejscem dla wszystkich mieszkańców.

#126311 Odpowiedz
    Radek
    Gość

Dlamnie z pośród tych wszystkich byłych Burmistrzów ten jest najlepszy.. Na obecną chwilę ja niemam lepszego kandydata i nie myślę tylko ja tak bo większość osób z którymi poruszam temat wyborów, pojawia się tylko jedno nazwisko Rafał Drab

#126312 Odpowiedz
    Anna
    Gość

Zobaczymy kto wystartuje ale na ten moment na Draba. W ostatniej kadencji zrobił dużo dla gminy i zostawił Pajeczno daleko w tyle.

#126314 Odpowiedz
    Radek
    Gość

Dokładne Pani Aniu

#126315 Odpowiedz
    wyborca
    Gość

Na pewno nie zagłosuję na obecnego burmistrza. Moi znajomi i rodzina tez nie. Czas na zmianę.

#126325 Odpowiedz
    Radek
    Gość

Każdy ma prawo wyboru my głosujemy na Rafała 🙂 Pozdrawiam

#126326 Odpowiedz
    Marzena
    Gość

My również za obecnym Burmistrzem, przynajmniej normalny ludzki człowiek dla wszystkich a nie tylko dla wyższych sfer

#126329 Odpowiedz
    Rysiu
    Gość

Tylko Rafał dobry gospodarz, wszystko dobrze funkcjonuje. Widać nawet porównując do sąsiedniego Pajęczna to Działoszyn się rozwija.

#126330 Odpowiedz
    Justyna
    Gość

Nie, to bezwzględny i zły człowiek.

#126331 Odpowiedz
    wax
    Gość

Tak Rysiu Działoszyn rozwija się jak papier toaletowy.Smród taki,że okna nie można otworzyć,brak basenu, dla młodzieży nie ma nic, dlatego tak masowo uciekają z miasteczka.
    13 lat walczy ze smrodem i buduje nie 1 ale 2 baseny ten ,,dobry”gospodarz.”Nie porównujcie miejscowości z Pajęcznem tam jest basen nie śmierdzi a coraz więcej osób z
    Działoszyna buduje się w Pajęcznie.Tutaj po pisowsku wkoło smród ale wkoło możecie Zenka posłuchać !Zlikwidował szkołę,przedszkole i wziął się za niszczenie jeszcze przedwojennego parku.Gratuluje standardów.

#126332 Odpowiedz
    Niko
    Gość

Halinie to wiecznie coś nie pasuje

#126333 Odpowiedz
    Dzialoszyn
    Gość

Za chwilę zniknie budynek starego banku. Też nie dopilnował. To zabytek. Trzeba dbać o interes miasta, a nie swój.

#126335 Odpowiedz
    Włodek
    Gość

Jak znikały Parki na starym Działoszynie koło ronda to nikt nie protestował zabetonowali wszystko i ucichlo. Park strażaka właśnie teraz odżył bo jest systematycznie wykoszony i zadbany oraz wkoncu wzieto się za zagrażające stare akacje, bo lada chwila mogła by sie stać krzywda lub jeszcze większe nieszczęście… Czemu nikt nie pochwali tego człowieka za realizację takich projektów jak wyspa, za mostem, na stadionie, ścieżki itp a basenu się doczekacie lada moment… Ale i tak powiecie ze woda za mokra w basenie bo to za Pana Rafała powstanie… Krytykujecie a sami gówno zrobiliście dla społeczeństwa społecznie. Myślę że większość krytykujących jest pokroju Chropaca mądrujacego się na rynku co sobotę a nie mającego zielonego pojęcia o niczym….

#126337 Odpowiedz
    Strazak
    Gość

Jestem Strażakiem Osp od 33 Lat i Tak jak teraz mamy doposazone jednostki oraz wyremontowane strażnice na terenie naszej gminy to nie jedno wielkie Miasto mogło by nam pozazdroscic a jeżdżę po Polsce bardzo dużo i nie jedną jednostkę OSP widziałem. Myślę że na Pana burmistrza Rafała Draba niema strażaka co by źle onim powiedział a wiadomo dbając o jednostki Osp jednocześnie Dba o bezpieczeństwo mieszkańców i mienia na terenie gminy. Pozdrawiam serdecznie wszystkich strażaków Osp i myślę że nasza współpraca będzie trwała kolejne 4 lata z Panem Rafałem.

#126338 Odpowiedz
    Obserwator
    Gość

Oj Ludzie ludzie bawicie mnie tymi wypowiedziami
    Robi chłop dzień kobiet zaprasza Martyniuka by umilić kobietom ich świętą zresztą jak co roku to już piszecie ze złe robi że zaprosił Martyniuka, nie zorganizował by imprezy było by źle że nie robi masakra jakaś z wami jest. Co by nie zrobił to źle a jak by tego nie zrobił było by źle 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 94 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #126335 w Kto na Burmistrza w Dzialoszynie
Twoje informacje: