R e k l a m a
R e k l a m a

Kto na Burmistrza w Dzialoszynie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Kto na Burmistrza w Dzialoszynie

• Ten temat ma 93 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 8 miesięcy temu przez Chamstwo w panstwie.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 94 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126344 Odpowiedz
    ANNA
    Gość

Mnie to zastanawia po co Wam ten basen? Jest w Pajęcznie i utrzymanie go jest wielkim problemem, zarówno finansowym jak i ze względu na ciągłe niebezpieczne bakterie w wodzie. Przecież kiedyś nasze dzieci jeździły do Pajęczna na basen i nie, to nie jest wina pana Draba, że przestały. Z tego co wszystkim wiadomo to była inicjatywa powiatu i to powiat przestał to finansować.

#126346 Odpowiedz
    Ewa
    Gość

Każdy ma swoje zdanie. Koniec z zastraszaniem i donoszeniem. To obrzydliwe. Czas na zmiany.

#126347 Odpowiedz
    Emilka
    Gość

Ja też idę Za obecnym Burmistrzem. Szkoda ze ostatnią kadencję może być Burmistrzem ale zobaczymy wtedy te wasze zmiany ale to dopiero 2028

#126355 Odpowiedz
    Ana
    Gość

Zamiast basenu lepiej zadbac o czystą wodę zdatną do picia dla mieszkańców.

#126356 Odpowiedz
    Marek
    Gość

Z tego co widziałem to prawie każde ujęcie wody w którym występowały problemy z wodą zostało wyposażone w nowoczesne lampy UV które mają na celu zneutralizować różnego typu bakterie. Modernizację dość kosztowne ale z koszyscią dla naszej gminy. Tego nie można obecnemu wlodazowi zarzucic bo zadbał o ujęcia wody. Pozdrawiam i równiez oddaje swój głos na Pana Rafala

#126358 Odpowiedz
    Michaś
    Gość

Łubu dubu Łubu dubu niech żyję nam …. Rafał! Pracownicy gminy ruszyli do obrony! Żenujący spektakl. Ze straży to chyba ktoś z miejscowości na S…… położonej na drodze w kierunku Wielunia.

#126359 Odpowiedz
    Ana
    Gość

Pracownicy, nie pracownicy. Rozmawiać można, przecież po to jest to forum dla mieszkańców niezależnie od tego gdzie pracują. Mnie się podoba zagospodarowanie wyspy i trenerów pod względem rekreacyjnym i tu wielkie brawa. Ale poczekamy na kandydatów, bo póki co nie wiadomo dokładnie kto startuje i jakie ma pomysły na dalszy rozwój gminy. Czekam na program obecnego włodarza i reszty kontrkandydatów.

#126360 Odpowiedz
    Strażak Sam
    Gość

A ja jestem w Straży w Działoszynie i też sądzę że nasza Jednostka za Pana Rafała bardzo się rozwinęła, zresztą każdy może przyjść i zobaczyć jak to wygląda od środka bo zewnątrz niema nic do ukrycia, liczymy na dalszą współpracę i rozwój naszej jednostki

#126361 Odpowiedz
    dzialoszyn
    Gość

Niech żyje nam prezes naszego klubu …
    Niedobrze się robi. Ale koryta trzeba bronić. Przykład idzie z góry, czyli też p is rezes.

#126368 Odpowiedz
    Anna
    Gość

Odosze wrazenie ze jedna osoba jedzie tutaj caly czas po Drabie bo ma do niego jakis uraz. W Pajęcznie też chcieli sobie zmienic burmistrza… no to zmienili i teraz cały czas narzekąją 🙂

#126372 Odpowiedz
    Michał
    Gość

Dokładnie w Pajęcznie sobie zmienili i gmina poszła w ruinę, nie wykorzystano szansy na rozwój.
    Ostatnio w rankingu na 4 miejscu jako najbardziej zaniedbana gmina. Tyle przyszło ze zmiany.

#126376 Odpowiedz
    Joanna
    Gość

Michał ktoś ma uraz albo po prostu jedyne co potrafi to jechać na kogoś anonimowo bo na tyle ma tylko odwagi a dobre słowo w czyimś kierunku nie przejdzie mu przez gardło bo to już takie typy, anonimowo kogoś oczernić i zniszczyć wtedy ten ktoś jest szczęśliwy i czuje się wielki.

#126437 Odpowiedz
    Glosrozsadku
    Gość

Co wy tu piszecie. Drab zawsze oczarnial atakował każdego kto miał inne zdanie.
    Wyspa super tylko nie wiedzieliście że tak zawsze była woda?
    Teraz będzie na burmistrza 2 Drabow startować. Na którego głosować? Proszę doradzić.

#126442 Odpowiedz
    Wiesia
    Gość

Na żadnego. Czas na zmiany.

#126445 Odpowiedz
    Wojtek
    Gość

Co do wyspy to woda wylewa tak jak teraz, raz na kilka lat a mnóstwo ludzi korzysta z niej przez cały rok, woda opadnie i znów teren będzie cieszył się wielkim zainteresowaniem, to są uroki terenów zalewowych i projekt był właśnie przygotowany nate tereny, liczono się z tym że będzie woda wylewać. A przyznać trzeba że tereny piękne 🙂 Mój głos również na Draba

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 94 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #126478 w Kto na Burmistrza w Dzialoszynie
Twoje informacje: