R e k l a m a
R e k l a m a

Kto na Burmistrza w Dzialoszynie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Kto na Burmistrza w Dzialoszynie

• Ten temat ma 93 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 8 miesięcy temu przez Chamstwo w panstwie.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 94 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126446 Odpowiedz
    Chamstwo w panstwie
    Gość

No tak faktycznie piękne tereny tylko za 10 lat beda puste gdyż miasteczko się wyludni . Brak perspektyw . Przez dwie kadencję nie ściągnięto żadnego inwestora . Nikt nie myśli długofalowo . Młodzi uciekają z tąd masowo. Zostaną sami emeryci i urzędasy w gminie . Od lat nye ma kandydatów z wizja . I nie to zebym czepiał się samego draba bo poprzednicy byli jeszcze gorsi .

#126447 Odpowiedz
    Teresa
    Gość

Moich czwórka dzieci studiowała w Łodzi i troje wróciło jednak do Działoszyna bo nie mogło się odnaleźć w dużym mieście, i bez żadnych znajomości spełniają się zawodowo na terenie gminy i nie narzekają, myślę że kto ma parcie na wielki świat to i tak wyjedzie, a problem leży raczej w demografi że ogólnie Polska się wyludnia. Ale to tylko moje zdanie i szanuje wypowiedzi innych ja również głos za Panem Drabem.

#126449 Odpowiedz
    wax
    Gość

Do Glosrozsa dku :konkubina uruchomiła klub łubu dubu i piszą laurki.Wiele osób musiało
    odejść z urzędu chociaż wcześniej go broniły i stały za nim murem wspomnę tylko o pani Paśnik, Olejnik, Skibińskim i można by wymienić jeszcze innych.

#126456 Odpowiedz
    Wojtek
    Gość

Ale przynajmniej się podpisują a nie jak ci wszyscy anonimowi fachowcy co tylko stekają i narzekają a sami się za robotę nie wezmą. Zwykli tchórze

#126458 Odpowiedz
    Luki
    Gość

Moim zdaniem p. Drab powinien odejść z urzędu. Działa więcej na szkodę niż na pożytek naszej gminy. Czas na zmianę. Dało się w sejmie. Da się i w Działoszynie. Pozdrawiam

#126465 Odpowiedz
    Gomez
    Gość

A co wam powiem to wam powiem Ale Rafał dobry chłopina 🙂 i niestety ostatnią kadencję niech sobie będzie i dajmy mu szanse dokończyć te projekty co pozaczynał.

#126471 Odpowiedz
    Ban
    Gość

Wyspa jest super, tereny za wyspą także a i te wokół ogródków działkowych. Jestem za obecnym burmistrzem. Swój chłop!

#126476 Odpowiedz
    asd
    Gość

czyli jakie projekty?

#126477 Odpowiedz
    Gomez
    Gość

Papierkowe roboty dobiegną końca i doczekamy się dokończenia obiecanych obietnic..

#126478 Odpowiedz
    Alicja
    Gość

Wszyscy narzekamy a może podsuńmy swoje pomysły co byście chcieli żeby powstało w Mieście, może Kandydaci przeczytają i wezmą ujmą to w swoim programie. Ja bym chciała żeby powstały Korty Tenisowe takie z Prawdziwego zdarzenia oraz Basen

#126482 Odpowiedz
    Alicja
    Gość

I doświetlone przejścia dla pieszych na głównych drogach

#126486 Odpowiedz
    Zosia
    Gość

I nieoświetlone ulice od 23.00.

#126496 Odpowiedz
    wax
    Gość

Do asd: Pierwszy wielki projekt do realizacji to : brata na drugiego burmistrza.
    Takiego projektu nie ma jeszcze w naszym kraju,nowość.Będziemy mieli 2 Drabów burmistrzów. Podoba Wam się ten projekt?Draby mają opanować gminę dożywotnio.

#126497 Odpowiedz
    Alicja
    Gość

Do gość, to złgość ty swoją kandydaturę i będziesz mógł jadem zionąć przeć 4 lata jak ci się podoba, a nie…. przepraszam nie da się być Burmistrzem Anonimowo, ale to był by ewenement na skale krajową Anonimowy tchórz Burmistrzem

#126499 Odpowiedz
    Radek
    Gość

Już tu kiedyś ktoś pisał, że otwierasz lodówkę, a tam drab razy dwa.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 94 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #126671 w Kto na Burmistrza w Dzialoszynie
Twoje informacje: