R e k l a m a
R e k l a m a

Kto na Burmistrza w Dzialoszynie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Kto na Burmistrza w Dzialoszynie

• Ten temat ma 93 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 8 miesięcy temu przez Chamstwo w panstwie.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 94 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126504 Odpowiedz
    Ula
    Gość

Dobrych Gospodarzy dobrze Klonować i mieć w zapasie ja tam właśnie idę za Panem Drabem

#126508 Odpowiedz
    Mistrzunio
    Gość

Ja też za Obecnym Burmistrzem i my kibice czekamy na trybune na Stadionie.

#126534 Odpowiedz
    Radny
    Gość

Wspaniały Drab. A ukrywa fakt, że radny z Działoszyna, który dalej jest radnym, pan Leśniak od ponad roku mieszka w Pajęcznie a jest radnym w Działoszynie. Teraz sami oceńcie czy Burmistrz Drab jest godzien głosów Mieszkańców gminy Działoszyn. Burmistrz powinien stać po stronie prawa a nie mydlić ludziom oczu

#126603 Odpowiedz
    Gosc
    Gość

To Wy nie wiecie, ze urząd to od dawna prywatny folwark tej kobity, która zrobił sekretarzem? Sprawdźcie sobie kto wozi dzieci na kolonie, z czyjej kasy są kateringi i prywatne imprezy. Rafał może i dobra chłopina ale pies na baby i rządzi nim i gminą ta tleniona blondyna

#126604 Odpowiedz
    wax
    Gość

Zaraz wygaszą te wpisy ,bo ona nimi też zarządza.!

#126607 Odpowiedz
    Mieszkam tu
    Gość

Mam porównanie Pajęczna z Działoszynem i ja widzę jak dużo u nas zostało zrobione. Drab może nie jest idealny ale w tej kadencji muszę go pochwalić.

#126609 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Wiecie już dokładnie kto wystartuje?

#126626 Odpowiedz
    Gocha
    Gość

Ja mam jednego Kandydata Obecnego Burmistrza, myślę że należy mu się ta ostatnia stawowa kadencja aby mógł godnie odejść i podokanczac swoje pomysły. A karierowiczom narazie podziękujmy którzy Dzieńdobry mówią tylko przed wyborami a tak to Paniska pełną gębą a słoma z butów wystaje.

#126646 Odpowiedz
    Zbigniew
    Gość

Ma Pani Rację Pani Gosiu, znają nas tylko jak się pchają na stołek a tak to nas nie znali, ale będzie zapamiętane. Też niechce zmian, i pozostaje przy obecnym Burmistrz.

#126671 Odpowiedz
    wyborca
    Gość

Przyjdzie czas przypomnimy panu drabowi wszystkie jego grzeszki. Wszystkie a jest ich sporo.

#126672 Odpowiedz
    Ciekawy
    Gość

Jak narazie to widze same pomówienia i półsłówka. Dawaj wyborca te grzeszki albo skończ smucić. Ja w pierwszej kadencji nie głosowałem na Draba ale na ten moment to chłop się sprawdził i ma mój głos.

#126673 Odpowiedz
    Do ciekawy
    Gość

Do ciekawy i przedmówców broniących obecnego. To ta sama osoba, rozmawiającą ze sobą. Na ten moment i swój dobry chłop.🤣😂

Żenada. Zatrudnił cię do śledzenia wypowiedzi na tym portalu i pisanie głupot w obronie?
    Nie rozumiesz, że ludzie mają dość tej władzy?

#126675 Odpowiedz
    Ciekawy
    Gość

Nie wiem jak przedmówcy, ale mi niestety nikt nie płaci za śledzenie forum 😂
    Rozumiem, że część ludzi może mieć dość władzy, ale ty musisz zrozumieć, że dużo ludzi uważa, że burmistrz się sprawdził w tej kadencji np. porównaj sobie co zrobili przez ostatnie lata w ościennych gminach i jak one wyglądają na tle gminy Działoszyn.
    Natomiast odnoszę wrażenie, że to ty kandydujesz i rzucasz tutaj półsłówka żeby coś się do Draba przykleiło, dlatego pytałem o konkrety 😉

#126678 Odpowiedz
    Beata
    Gość

Z tego co Widzę to obecny Burmistrz wysoko postawił poprzeczkę konkurencji, a ci co tak szczekają że tak źle jest to przemawia przeznich bezradność i zazdrość że jednak coś można i trudno będzie dorównac Panu Drabowi

#126730 Odpowiedz
    Obserwator
    Gość

Może w końcu ktoś napisze konkretnie kto będzie kandydować na burmistrza MiG Działoszyn. Ludzie chcieli by już poznać kandydatów i ich program wyborczy. Dlaczego wszyscy się ukrywają. Czyżby chcieli coś ukryć i dają ludzia jak najmniej czasu do dyskusji i analizy kandydatów.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 94 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #126359 w Kto na Burmistrza w Dzialoszynie
Twoje informacje: