Kto na Burmistrza w Dzialoszynie
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Kto na Burmistrza w Dzialoszynie
- Ten temat ma 93 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 8 miesięcy temu przez
Chamstwo w panstwie.
-
AutorWpisy
-
Ula
GośćDobrych Gospodarzy dobrze Klonować i mieć w zapasie ja tam właśnie idę za Panem Drabem
Mistrzunio
GośćJa też za Obecnym Burmistrzem i my kibice czekamy na trybune na Stadionie.
Radny
GośćWspaniały Drab. A ukrywa fakt, że radny z Działoszyna, który dalej jest radnym, pan Leśniak od ponad roku mieszka w Pajęcznie a jest radnym w Działoszynie. Teraz sami oceńcie czy Burmistrz Drab jest godzien głosów Mieszkańców gminy Działoszyn. Burmistrz powinien stać po stronie prawa a nie mydlić ludziom oczu
Gosc
GośćTo Wy nie wiecie, ze urząd to od dawna prywatny folwark tej kobity, która zrobił sekretarzem? Sprawdźcie sobie kto wozi dzieci na kolonie, z czyjej kasy są kateringi i prywatne imprezy. Rafał może i dobra chłopina ale pies na baby i rządzi nim i gminą ta tleniona blondyna
wax
GośćZaraz wygaszą te wpisy ,bo ona nimi też zarządza.!
Mieszkam tu
GośćMam porównanie Pajęczna z Działoszynem i ja widzę jak dużo u nas zostało zrobione. Drab może nie jest idealny ale w tej kadencji muszę go pochwalić.
Wyborca
GośćWiecie już dokładnie kto wystartuje?
Gocha
GośćJa mam jednego Kandydata Obecnego Burmistrza, myślę że należy mu się ta ostatnia stawowa kadencja aby mógł godnie odejść i podokanczac swoje pomysły. A karierowiczom narazie podziękujmy którzy Dzieńdobry mówią tylko przed wyborami a tak to Paniska pełną gębą a słoma z butów wystaje.
Zbigniew
GośćMa Pani Rację Pani Gosiu, znają nas tylko jak się pchają na stołek a tak to nas nie znali, ale będzie zapamiętane. Też niechce zmian, i pozostaje przy obecnym Burmistrz.
wyborca
GośćPrzyjdzie czas przypomnimy panu drabowi wszystkie jego grzeszki. Wszystkie a jest ich sporo.
Ciekawy
GośćJak narazie to widze same pomówienia i półsłówka. Dawaj wyborca te grzeszki albo skończ smucić. Ja w pierwszej kadencji nie głosowałem na Draba ale na ten moment to chłop się sprawdził i ma mój głos.
Do ciekawy
GośćDo ciekawy i przedmówców broniących obecnego. To ta sama osoba, rozmawiającą ze sobą. Na ten moment i swój dobry chłop.🤣😂
Żenada. Zatrudnił cię do śledzenia wypowiedzi na tym portalu i pisanie głupot w obronie?
Nie rozumiesz, że ludzie mają dość tej władzy?Ciekawy
GośćNie wiem jak przedmówcy, ale mi niestety nikt nie płaci za śledzenie forum 😂
Rozumiem, że część ludzi może mieć dość władzy, ale ty musisz zrozumieć, że dużo ludzi uważa, że burmistrz się sprawdził w tej kadencji np. porównaj sobie co zrobili przez ostatnie lata w ościennych gminach i jak one wyglądają na tle gminy Działoszyn.
Natomiast odnoszę wrażenie, że to ty kandydujesz i rzucasz tutaj półsłówka żeby coś się do Draba przykleiło, dlatego pytałem o konkrety 😉Beata
GośćZ tego co Widzę to obecny Burmistrz wysoko postawił poprzeczkę konkurencji, a ci co tak szczekają że tak źle jest to przemawia przeznich bezradność i zazdrość że jednak coś można i trudno będzie dorównac Panu Drabowi
Obserwator
GośćMoże w końcu ktoś napisze konkretnie kto będzie kandydować na burmistrza MiG Działoszyn. Ludzie chcieli by już poznać kandydatów i ich program wyborczy. Dlaczego wszyscy się ukrywają. Czyżby chcieli coś ukryć i dają ludzia jak najmniej czasu do dyskusji i analizy kandydatów.
-
AutorWpisy