R e k l a m a
R e k l a m a

LOKAL NA WESELE

Wyświetlanie 7 wpisów - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #47139 Odpowiedz
    XyZ
    Gość

A jeżeli np młody ma 8 rodzeństwa, a młoda z 5 to co? Też ma być wesele na 30 osób?

#47140 Odpowiedz
    głupialbert
    Gość

A ty albert komuch, leming czy pedał??

#47141 Odpowiedz
    ico??
    Gość

O co wy się ludzie spieracie?? Ktoś pyta o pomoc a powiedzmy „ludzie” go od debila wyzywają. JAk ktoś nie lubi gości to niech sobie weźmie ślub bez żadnego wesela, jego sprawa. Ja osobiście lubię duże wesela jak i lubię na nie chodzić żeby spotkać się z rodziną czy znajomymi oraz wypić tą flaszeczkę która tak niektórych boli… Każdy wydaje swoje pieniądze i nikogo nie powinno to boleć. Jeden woli pojechać na Malediwy a inny równie dobrze wypoczywa czy relaksuję się w gronie rodziny i przyjaciół

#47239 Odpowiedz
    lili
    Gość

Szczerze polecam Rezydencję, ja zamawiałam na 180 osób, ale po potwierdzeniu miałam 160 gości. Było bardzo spoko choć właściciel jak przyjmował wesele to większego niż 180 osób mówił, że nie zorganizuje. Szczery kota w worku nie sprzedaje;) Myślę, że sala ta maks 200 osób zmieściłaby, oczywiście z miejscem do tańczenia. Co do reszty wszystko dopięte i zorganizowane na najwyższym poziomie. Polecam 😉

#47881 Odpowiedz
    Ola
    Gość

Ja bralam slub w Sulmierzycach i wesele mialam w Symfonii w Osjakowie. Duza jest Perła w Działoszynie i jeszcze Wrzosowa w Kamiensku. Luxston w Pajecznie może zmieści… Magnolia w Ostrołęce jest taka na 110-150os.

#48850 Odpowiedz
    OLA
    Gość

ILE

#65162 Odpowiedz
    OK Wedding
    Gość

okwedding.pl zapraszam do kontaktu, ogromna baza sal 🙂

Wyświetlanie 7 wpisów - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #47098 w LOKAL NA WESELE
Twoje informacje: