Mój mąż ma problemy z erekcją
Pajęczno › Forum › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Mój mąż ma problemy z erekcją
- This topic is empty.
-
AutorWpisy
-
Halyna
GośćDobrze byka popieść i będzie stał
Malwinka
GośćDzięki za odpowiedzi. No niby ma stresującą pracę ale czy naprawdę tak bardzo mogło to na niego wpłynąć? Aż tak go zablokować? Próbowałam z nim rozmawiać wczoraj i jak do ściany. Zupełnie się zaciął oraz nic nie chce mówić na ten temat. Już sama nie wiem jak to zacząć…. Swoją drogą to mogłabym mu wspomnieć o takich specyfikach. Czy dostane je w aptece?
Pisiak
GośćTy weź zadzwoń do rudej, ona cię poinstruje, zna się na tych sprawach jak mało kto.
Byczek
GośćLokalni dupiarze ją wyuczyli, jest profesjonalistką w tych sprawach.
Mieszkaniec
GośćKup w aptece środki na potencję bez recepty nie są takie silne jak Vigra a mogą go odblokować.
Wujek dobra rada
GośćMęża kochaj a ruchaj się z innym i problem z głowy. Wujek dobra rada każdemu pomoże i podpowie
Zdzialoszyna
GośćKup mu szparagi
Mietek
GośćBierz przykład z rudej.
Kawka
GośćNo w całym powiecie wiedzą do kogo się zgłosić po poradę, a ty nie wiesz?
Wiem co mówię
GośćTo nie jest takie straszne. Problemy z potencją mają mężczyźni już w młodym wieku.
Ja rozwiązałem to w sposób edukacyjny.
Po mistrzowsku opanowałem kobiece ciało, wiem jak pieścić kobiety tak aby ich zadowolenie było dla mnie nagrodą. To że masz masz miękkiego wacka to działaj inaczej.
Gdy nie mam pelnego wzwodu skupiam się na partnerce nawet godzinę potrafię ją pieścić i ona to odwzajemnia. Dotyk różne pozycje powodują obopólną satysfakcję. Każda kobieta innych pieszczot potrzebuję, każdej kobiety należy się nauczyć. Trzeba być otwartym i uprzedzić partnerkę o swoim problemie. Nie odwracają się i nie wyśmiewają. Tylko że ja tego wszystkiego nauczyłem się od swoich kochanek nie od żony.
Z żoną nie jestem otwarty ona mnie blokuje moje doświadczenie potrafi to obejść. To moja droga, nie zachęcam do zdrad ale one mi pomogły i mój seks z żoną też jest lepszy.Wiem co mówię
GośćTo nie jest takie straszne. Problemy z potencją mają mężczyźni już w młodym wieku.
Ja rozwiązałem to w sposób edukacyjny.
Po mistrzowsku opanowałem kobiece ciało, wiem jak pieścić kobiety tak aby ich zadowolenie było dla mnie nagrodą. To że masz masz miękkiego wacka to działaj inaczej.
Gdy nie mam pelnego wzwodu skupiam się na partnerce nawet godzinę potrafię ją pieścić i ona to odwzajemnia. Dotyk różne pozycje powodują obopólną satysfakcję. Każda kobieta innych pieszczot potrzebuję, każdej kobiety należy się nauczyć. Trzeba być otwartym i uprzedzić partnerkę o swoim problemie. Nie odwracają się i nie wyśmiewają. Tylko że ja tego wszystkiego nauczyłem się od swoich kochanek nie od żony.
Z żoną nie jestem otwarty ona mnie blokuje moje doświadczenie potrafi to obejść. To moja droga, nie zachęcam do zdrad ale one mi pomogły i mój seks z żoną też jest lepszy.Rogacz
GośćRuda dycha też to ma opanowane.
Marian
GośćDo lekarza
-
AutorWpisy