R e k l a m a
R e k l a m a

Naprawa laptopów w Pajęcznie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Naprawa laptopów w Pajęcznie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 34 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #31143 Odpowiedz
    chichot
    Gość

Mam pytanie potrzebuje osoby w Pajęcznie która nie drogo i szybko zrobi laptopa kogo polecacie w Pajęcznie? a kogo unikać? dziękuje z góry za odpowiedzi

#31158 Odpowiedz
    mar.
    Gość

Nie polecam gościa na wiśniowej. Sprzęt po naprawie poleciał po kilku dniach. Ceny chyba z kosmosu…

#31159 Odpowiedz
    sabina
    Gość

podam na priwate kto

#31163 Odpowiedz
    informatyk
    Gość

w domu towarowym na pietrze

#31212 Odpowiedz
    Adam
    Gość

Ja też poleciłbym Pana w domu towarowym. Jeszcze tam laptopa nie naprawiałem, ale jeśli chodzi o telefony to miałem problem z którym Pan na Wiśniowej nie dał rady, a w Domu Towarowym nie było problemu.

#31233 Odpowiedz
    Na_zmywaku
    Gość

Mam latop z Anglij i niema polskich liter. Czy mósze zmienic ekran rzeby byly?

#31240 Odpowiedz
    nie_mogę
    Gość

musisz kupić nowy procesor i słownik ortograficzny i wtedy zacznie działać

#31252 Odpowiedz
    chichot
    Gość

Najpierw musisz nauczyć się Polskiej ortografii:) potem zmieniaj klawiaturę !!! buahaha

#31542 Odpowiedz
    Niszczę_leszczy
    Gość

Ty się tak nie mądruj, bo pisze się ,,polskiej ortografii”, bez wielkiej litery 😀

#31545 Odpowiedz
    chichot
    Gość

To już błąd interpunkcyjny a nie ortograficzny mądralo :)lepiej polskiej napisać z dużej niż muszę przez ó lub żeby rz 😀

#43728 Odpowiedz
    paweł
    Gość

jakiś gość w Zielęcinie zajmuje sie naprawa komputerow, moze laptopy tez ruszy? na olx się ogłasza

#43742 Odpowiedz
    Mola
    Gość

Nie korzystaj przypadkiem z usług na wiśniowej tam niedaleko ryneczku. Za drogo i nie profesjonalnie. Wszystko najlepiej wymieniać za duże pieniądze, nie mówiąc już o cenie formata dysku. Prosząc by zostało wszystko wyczyszczone, każdy dysk, otrzymuje komputer po jakimś śmiesznym recovery i jak źle chodził tak źle chodzi dodatkowo utracony dźwięk i brak touchpada a pieniądze bardzo duże jak za taką usługę. Po prostu NIE POLECAM

#43751 Odpowiedz
    Dam
    Gość

qweq33@gmail.com
    791-651-306
    Jak macie jakiś problem z komputerem/laptopem to piszcie/dzwońcie.
    Ceny przystępne i profesjonalnie podchodzę do sprawy.

#43754 Odpowiedz
    janina
    Gość

Polecam pan Popiel, nad Biedronką w dawnym Domu Towarowym niedrogo i fachowo.

#43755 Odpowiedz
    Zgodny
    Gość

Zgadzam się z poprzednikami co do usług Pana z wiśniowej również nie polecam.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 34 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #43853 w Naprawa laptopów w Pajęcznie
Twoje informacje: