Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Naprawa laptopów w Pajęcznie
zgadzam się z wypowiedzią @Mola i @Zgodny. Przed naprawą tam laptopa działała ładowarka, a teraz wejście jest uszkodzone, ładowarka raz ładuje, raz nie… No i ciągle pojawiają się błędy.
A ja polecam na Wiśniowej, ale nie tam gdzie telefony, a sklep obok w tym samym budynku. Jeszcze się nie zawiodłem.
A co robiłeś? Bo gość mnie tylko opier..olil na kase fuszere odwalil i tyle, tak jak poprzednicy nie polecam omijać szerokim łukiem.
Naprawiane gniazdo ładowania w laptopie, wymiana baterii, format HDD dodatkowo czyszczenie wentylatorów. Działa do tej pory bez zarzutu.
Mówię o firmie „EWENTUALNIE”
xyz ile za to zapłaciłeś?
No ja wymieniam sam takie rzeczy, zawiodłem się na większości serwisów więc sam się podszkoliłem.
Okolice 200zl
Ewentualnie…. to temat wygląda tak że się zgadzam z poprzednikami. Takiego pseudo informatyka też nie polecam.
Nie polecam oddawać laptopa na Wiśniową. Naprawili mi laptopa na miesiąc, potem przestał działać.
Kupię niedrogiego laptopa
http://olx.pl/oferta/uslugi-informatyczne-CID619-ID7JTzf.html#7232eae856 a co sądzicie o tym gościu ? potrzebuję zrobić laptop a nie wiem czy sie oplaca?
A co konkretnie w tym laptopie potrzebujesz zrobić?
wolno działa zawirusowany
napisz na drozumek@gmail.com lub zadzwoń 791-651-306 Zrobię Ci to sprawnie, mieszkam obok Pajęczna. Gwarantuję, że będzie śmigał jak nowy.
Pan zwiśniowej nie ma pojęcia co to jest boodloade w telefonie czasem jak tam wchodzę zastanwiam się kto obsługuje mu te boxy do napraw hahha
Nazwa (wymagane):
E-mail (nie zostanie opublikowany) (wymagany):
Witryna internetowa:
Wpisz docelowy adres URL
Lub dodaj odnośnik do istniejącej treści