R e k l a m a
R e k l a m a

Naprawa laptopów w Pajęcznie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Naprawa laptopów w Pajęcznie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 34 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #43802 Odpowiedz
    Blabla
    Gość

zgadzam się z wypowiedzią @Mola i @Zgodny. Przed naprawą tam laptopa działała ładowarka, a teraz wejście jest uszkodzone, ładowarka raz ładuje, raz nie… No i ciągle pojawiają się błędy.

#43803 Odpowiedz
    Xyz
    Gość

A ja polecam na Wiśniowej, ale nie tam gdzie telefony, a sklep obok w tym samym budynku. Jeszcze się nie zawiodłem.

#43804 Odpowiedz
    mar.
    Gość

A co robiłeś? Bo gość mnie tylko opier..olil na kase fuszere odwalil i tyle, tak jak poprzednicy nie polecam omijać szerokim łukiem.

#43853 Odpowiedz
    Xyz
    Gość

Naprawiane gniazdo ładowania w laptopie, wymiana baterii, format HDD dodatkowo czyszczenie wentylatorów. Działa do tej pory bez zarzutu.

Mówię o firmie „EWENTUALNIE”

#43855 Odpowiedz
    bbb
    Gość

xyz ile za to zapłaciłeś?

#43875 Odpowiedz
    abel-ardi
    Gość

No ja wymieniam sam takie rzeczy, zawiodłem się na większości serwisów więc sam się podszkoliłem.

#43879 Odpowiedz
    Xyz
    Gość

Okolice 200zl

#43967 Odpowiedz
    tetetka
    Gość

Ewentualnie…. to temat wygląda tak że się zgadzam z poprzednikami. Takiego pseudo informatyka też nie polecam.

#44469 Odpowiedz
    abel-ardi
    Gość

Nie polecam oddawać laptopa na Wiśniową. Naprawili mi laptopa na miesiąc, potem przestał działać.

#44597 Odpowiedz
    Krzysztof
    Gość

Kupię niedrogiego laptopa

#44605 Odpowiedz
    michalina
    Gość

http://olx.pl/oferta/uslugi-informatyczne-CID619-ID7JTzf.html#7232eae856 a co sądzicie o tym gościu ? potrzebuję zrobić laptop a nie wiem czy sie oplaca?

#44606 Odpowiedz
    zxc
    Gość

A co konkretnie w tym laptopie potrzebujesz zrobić?

#44617 Odpowiedz
    michalina
    Gość

wolno działa zawirusowany

#44618 Odpowiedz
    bbb
    Gość

napisz na drozumek@gmail.com lub zadzwoń 791-651-306
    Zrobię Ci to sprawnie, mieszkam obok Pajęczna. Gwarantuję, że będzie śmigał jak nowy.

#46025 Odpowiedz
    Max
    Gość

Pan zwiśniowej nie ma pojęcia co to jest boodloade w telefonie czasem jak tam wchodzę zastanwiam się kto obsługuje mu te boxy do napraw hahha

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 34 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #48296 w Naprawa laptopów w Pajęcznie
Twoje informacje: