Ja to bym juz dzisiaj takie mieszkanie brał jak by zaczęli budować i myślę że większość młodych też którzy planują rodzinę załozyć. A tak to młodzi nie mają gdzie mieszkać a nie wszyscy chcą brać tak duże kredyty na budowę domu + działka bo nie każdy ją ma. Myślę że mieszkanie to duzo tańsza alternatywa na swój własny kąt. Dlatego potem większość osob mieszka z rodzicami. Takie jest moje zdanie.
Od pół roku szukam jakiegoś mieszkania w bloku, przynajmniej 3 pokoje. I nic! Cisza ! Żadnych ogłoszeń, jak coś się pojawi to zaraz zostaje rozchwytywane. Mieszkam dalej z teściami z ciągłą nadzieją że może coś się pojawi fajnego albo że wybudują nowe bloki. Moje zdanie jest itakie że powinni dostawić parę mieszkań jeszcze i zapewniam wszystkich że rozeszło by się na pewno.
Taa,tylko jak ostatnio budowali bloki to ostatnich mieszkań nie mogli sprzedać przez długi czas. Teraz możecie sobie pomarzyć,że zbudują Nowy blok dla 3-4 chętnych
Burmistrz przeciez planuje mieszkania socjalne. Więc, żeby takie dostać rzućcie pracę, zacznijcie pić, potem biegiem do AA i już jest. Uczciwą pracą się takiego nie dorobicie w tej mieścinie bez perspektywy rozwoju.