Ogródek pod ratuszem?
Pajęczno › Forum › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Ogródek pod ratuszem?
- This topic is empty.
-
AutorWpisy
-
Karol
GośćDlaczego nie ma ogródka z parasolami pod Ratuszem na Parkowej???
Czy to znów nowa koncepcja burmistrza???
Miło było tam posiedzieć z dzieciakami i coś zjeść.Romek
GośćDokładnie. Stasiu nie dostał zgody na ogródek… Mielczarek cały czas robi mu pod górkę.
Kuba
GośćWszystko zlikwiduje do końca kadencji…
Pisarz
GośćTo było jedyne bezpieczne i miłe miejsce na wyjście z dziećmi.
Rodzice mogli spokojnie usiąść, nie spuszczajac dzieci z pola widzenia, zjeść, odpocząć.
Z reguły w każdym cywilizowanym mieście chodzi o poprawę komfortu funkcjonowania społecznosci.
Ciekawe jakie kryteria przyjęto u nas ?
Marazm wszechogarniający ?Jan
GośćA dlaczego nie działa fontanna w parku, a dlaczego chodniki zarastają trawą, a dlaczego ratusz nocą wygląda jakby była awaria prądu? Co zrobisz… taki gospodarz niestety :-\ tym bardziej przykro bo sam na niego głosowałem licząc na świeże pomysły a jak na razie to burmistrza jakby nie było :-\ Weź się kur.. Piotrek albo za robotę albo jeśli Cie to przerosło to miej honor i ustąp z urzędu… A jeśli coś tam robisz to może pokaż ludziom w tym mnie, robię to i to, bo jak na razie wielu ze znajomych którzy na Ciebie też głosowali jest mocno zawiedzionych i wkur….ch twoją postawą.
jak+cie+złapie
GośćJa żyje długo żyje na tym świecie, tak nie widziałem, żeby ktoś siedział w tym ogródku i jadł obiad.
Rysiek
GośćTo otwórz oczy, całe lato ludzie korzystali…spokojnie, miło i sympatycznie. I dla dzieciaków bezpiecznie.
Andrzej
GośćNic nie robić, i pewnie z 15 tysi wypłaty…? Jak wybraliśmy tak mamy, też jestem rozczarowany…
rysiu
GośćWszędzie są ogródki w centrum a u nas jest inna koncepcja.Chodnik i tak jest czymś zlany tego nie mogą wyczyścić, ogródek przeszkadza bo elewacje budynku zasłoni.U nas w Pajecznie nie moze byc normalnie musimy jesc w parku na kolanie .
Jola
GośćMielczarek potrzebował 1,5 roku żeby z miasta wioskę zrobić…aż strach pomyśleć co będzie na koniec kadencji…?
andrzej
GośćPewno pani Ola nie pozwoliła? Czyżby jej porządek przeszkadzał?
Ki-Ma
GośćKim jest ta pani Ola?
Już w któryms poście o niej czytam 😉Zuzannaghh
GośćKierowniczką śmieciową 😂😂😂
dylow@wp.pl
Gośćw prakyce to burmistrz mowi ze cos mozna , a pani OLA ze nie mozna i ze burmistrz nie ma prawa decydowac.Albo jak pojdzie włodarz na urlop to pani sekretarz robi po swojemu wiec kto rzadzi miastem!!!
Gosia
GośćPani Sekretarz to ma prawo, bo następuje tego… Ale Ola …?
-
AutorWpisy