R e k l a m a
R e k l a m a

Osiągnięcia Adama Nowaka dla powiatu pajęczańskiego

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Osiągnięcia Adama Nowaka dla powiatu pajęczańskiego

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 109 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #132035 Odpowiedz
    Stachu Jones
    Gość

Wódki Bociana przed wyborami nie rozdawał – słabo…

#132044 Odpowiedz
    reptilianin
    Gość

A kto rozdawał wódkę? jestem ciekawy o kim mówisz Panie Stachu! Rozdawanie darmowe alkoholu to czyn haniebny i zakazany. Jeśli wiesz a nie zgłosiłeś tego czynu zabronionego (rozdawania alkoholu w wybory) to sam jesteś winny.

#132073 Odpowiedz
    Adam
    Gość
    #132075 Odpowiedz
    Tadi9
    Gość

Niech Adam nie będzie gorszy od tej Pani stąd, A na to się zanosi. Adam czy ty
    sprzed wyborów?

#132081 Odpowiedz
    ktoś nie stąd
    Gość

Uraziłem pana ambicję, czy przerośnięte ego ?

#132082 Odpowiedz
    reptilianin
    Gość

Jeśli jest Szanowny Pan nie stąd jak mawia Pańska nazwa użytkownika, to zapewne nie zna Pan problemów i spraw lokalnej społeczności powiatu pajęczańskiego. A z racji, iż forum nazywa się cytuję: „Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego” to mówi to, że nie jest to forum odpowiednie dla polityków z Warszawy.

#132083 Odpowiedz
    reptilianin
    Gość

My w Pajęcznie nie omawiamy spraw aborcji i tym podobnych.
    My w Pajęcznie omawiamy lokalne ważne sprawy takie jak: składka zdrowotna, śmieciowisko lub biurokracja.

#132090 Odpowiedz
    ktoś nie stąd
    Gość

To prawda nie jestem stąd, ale nie jestem też z Warszawy. Kiedyś miałem przyjemność być w Pajęcznie i okolicy. Dziwi mnie fakt zakazu wypowiadania się na tym forum bo już od kilku lat zabieram tu głosi jakoś nie było z tym problemu. Wymieniałem tu poglądy z wieloma osobami i nikt nie zgłaszał uwag. Tak więc co złego szanowny pan znalazł w moim komentarzu ? Z niecierpliwością oczekuję odpowiedzi. Pozdrawiam

#132095 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Adam, abyś tylko nie szkodził, nie bierz przykładu z poprzedniczki.

#132097 Odpowiedz
    Fiola
    Gość

Im bliżej wyborów prezydenckich, tym bardziej widać, że PiS nie ma kandydata. Kolejni politycy po prostu odmawiają Kaczyńskiemu nie chcąc ryzykować swojej kariery. Bo przegrana jest pewna.

#132101 Odpowiedz
    FÜR DOUTCHLAND
    Gość

Fiola dobrze że Tüsk kandyduje 🤣 a w KOalicji 13 grudnia też nie brakuje kandydatów może Biedroń może Jachira 🤔

#132102 Odpowiedz
    Wacek
    Gość

A może ty furerze?

#132154 Odpowiedz
    Robi
    Gość

Dużo obiecuje, a na razie efektów nie widać?
    Jest lans?

#132185 Odpowiedz
    Ilona
    Gość

Kiedy ten Adam pracuje, jak ciągle jeździ tylko i obiecuje…
    Okaże się że w kolejnych wyborach zostanie tak potraktowany jak Iwonka.

#132188 Odpowiedz
    Uśmiechnięta POlska
    Gość

On ma was gdzieś zdobył głosy to teraz POcałujta wójta w d..e

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 109 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #131995 w Osiągnięcia Adama Nowaka dla powiatu pajęczańskiego
Twoje informacje: