Osiągnięcia Adama Nowaka dla powiatu pajęczańskiego
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Osiągnięcia Adama Nowaka dla powiatu pajęczańskiego
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Stachu Jones
GośćWódki Bociana przed wyborami nie rozdawał – słabo…
reptilianin
GośćA kto rozdawał wódkę? jestem ciekawy o kim mówisz Panie Stachu! Rozdawanie darmowe alkoholu to czyn haniebny i zakazany. Jeśli wiesz a nie zgłosiłeś tego czynu zabronionego (rozdawania alkoholu w wybory) to sam jesteś winny.
Tadi9
GośćNiech Adam nie będzie gorszy od tej Pani stąd, A na to się zanosi. Adam czy ty
sprzed wyborów?ktoś nie stąd
GośćUraziłem pana ambicję, czy przerośnięte ego ?
reptilianin
GośćJeśli jest Szanowny Pan nie stąd jak mawia Pańska nazwa użytkownika, to zapewne nie zna Pan problemów i spraw lokalnej społeczności powiatu pajęczańskiego. A z racji, iż forum nazywa się cytuję: „Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego” to mówi to, że nie jest to forum odpowiednie dla polityków z Warszawy.
reptilianin
GośćMy w Pajęcznie nie omawiamy spraw aborcji i tym podobnych.
My w Pajęcznie omawiamy lokalne ważne sprawy takie jak: składka zdrowotna, śmieciowisko lub biurokracja.ktoś nie stąd
GośćTo prawda nie jestem stąd, ale nie jestem też z Warszawy. Kiedyś miałem przyjemność być w Pajęcznie i okolicy. Dziwi mnie fakt zakazu wypowiadania się na tym forum bo już od kilku lat zabieram tu głosi jakoś nie było z tym problemu. Wymieniałem tu poglądy z wieloma osobami i nikt nie zgłaszał uwag. Tak więc co złego szanowny pan znalazł w moim komentarzu ? Z niecierpliwością oczekuję odpowiedzi. Pozdrawiam
Wyborca
GośćAdam, abyś tylko nie szkodził, nie bierz przykładu z poprzedniczki.
Fiola
GośćIm bliżej wyborów prezydenckich, tym bardziej widać, że PiS nie ma kandydata. Kolejni politycy po prostu odmawiają Kaczyńskiemu nie chcąc ryzykować swojej kariery. Bo przegrana jest pewna.
FÜR DOUTCHLAND
GośćFiola dobrze że Tüsk kandyduje 🤣 a w KOalicji 13 grudnia też nie brakuje kandydatów może Biedroń może Jachira 🤔
Wacek
GośćA może ty furerze?
Robi
GośćDużo obiecuje, a na razie efektów nie widać?
Jest lans?Ilona
GośćKiedy ten Adam pracuje, jak ciągle jeździ tylko i obiecuje…
Okaże się że w kolejnych wyborach zostanie tak potraktowany jak Iwonka.Uśmiechnięta POlska
GośćOn ma was gdzieś zdobył głosy to teraz POcałujta wójta w d..e
-
AutorWpisy