Osiągnięcia Piotra burmistrza

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Osiągnięcia Piotra burmistrza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 337 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #114572 Odpowiedz
    Michał
    Gość

Nie ma żadnych osiągnięć…

#114573 Odpowiedz
    ania
    Gość

Przecież Pajęczno za Mielczarka jest eko, piękne, zielone, wszędzie zarośnięte…
    I PSZOK w centrum miasta…tzn góra śmieci.

#114574 Odpowiedz
    renia
    Gość

Skąd na Przemysłowej są szczury, wie ktoś?

#114633 Odpowiedz
    Gośka
    Gość

Ja to się dziwię że oni jeszcze tam robią…

#114634 Odpowiedz
    Zbyszek
    Gość

Super imprezy kajakowe i zabawy pracowników.

#114762 Odpowiedz
    Tereska
    Gość

O fuck

#114763 Odpowiedz
    Paweł
    Gość

Witam.
    Jak to fajnie być anonimowym i pluć na innych nie znając sytuacji. Nie byłem, nie widziałem, nie komentuje. Bardzo łatwo kogoś ocenić nie do końca trafnie. A ci co byli, widzieli, nic nie zrobili są jeszcze gorsi od tych pierwszych (zakała Pajęczna).
    Co do aktualnego Burmistrza to ktoś chyba musiał go wybrać i to większością głosów.
    Darka żeście nie wybrali bo mu się nieszczęście przytrafiło. A teraz co? Skoro obecny Burmistrz miał Wasze poparcie podczas wyborów to może by tak nie narzekać i coś chłopu pomóc jak widzicie,że mu się nie skleja. Po takich komentarzach to raczej skrzydeł nie dostanie. Oddolnej inicjatywy nie widzę. Typowe roszczeniowe środowisko popierające Jarosława.
    Paweł.

#114764 Odpowiedz
    Stanisław
    Gość

Przez cztery lata się nic nie nauczył, to już się nie nauczy?
    Nie ma predyspozycji?
    A w szkole sobie radził?

#114774 Odpowiedz
    Ola
    Gość

Panie Pawle, chyba coś się Panu pomyliło. Właśnie wśród tego środowiska się porusza, widać to z zebrań, prasy, pierwszych ławek na zebraniach.
    Ja osobiście będę głosować na Pana Tokarskiego

#114780 Odpowiedz
    Zofia
    Gość

Chyba mają swoje rozumy

#114803 Odpowiedz
    Anonimowa
    Gość

A ta pani to raczej swoim zachowaniem sympatii nie wzbudza wśród pracowników więc jak ona im to oni jej. Wysoko głowę nosi pani i ma może się nauczy

#114805 Odpowiedz
    Ola
    Gość

Tak , nauczyć to muszą się wszyscy w urzędach, że siedzą za nasze pieniądze i to my im płacimy, więc mają pracować, tak jak u prywaciarza.

#114806 Odpowiedz
    Ola
    Gość

Anonimowa wiesz gdzie ma się sympatię? w łóżku , wtedy to jest sympatia haha

#114808 Odpowiedz
    stachu
    Gość

ja tylko tam całuję klamki gada się jak do ścian. trzeba pisać do województwa

#114809 Odpowiedz
    OLA
    Gość

Stasiu proponuję SKO ostatnio decyzje burmistrza odrzucili do ponownego rozpatrzenia w CAŁOŚCI , zobacz BIP gminy , tablica ogłoszeń , SKO komunikat. I co?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 337 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #114924 w Osiągnięcia Piotra burmistrza
Twoje informacje: