Osiągnięcia Piotra burmistrza

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Osiągnięcia Piotra burmistrza

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 337 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #108256 Odpowiedz
    Jacek
    Gość

Tak jak sam se przyniesiesz😉😁

#108281 Odpowiedz
    Regina
    Gość

Przy okazji Wszystkich Świętych odwiedziłam moje rodzinne miasto Pajęczno, gdzie mieszkałam 30 lat. Muszę przyznać że zaskoczył mnie bałagan, nie zadbane drzewa, klomby i kupy liści nawet w parku.
    Panie burmistrzu byłam zaskoczona, ale również było mi po prostu wstyd…
    Wiele się zmieniło…Szkoda że na gorsze…

#108331 Odpowiedz
    Tadek
    Gość

Ciemności egipskie na rondzie…
    To jest osiągnięcie…?

#108332 Odpowiedz
    Kier
    Gość

Rondo ma oświetlenie lecz ono nie jest w pełni sprawne białe światełka nie wszystkie migają a żółte przy znaku to jak czasem a powinny cały czas to samo jest z czerwonymi

#108342 Odpowiedz
    edek
    Gość

To zgłoś do zarządcy drogi i tyle

#108350 Odpowiedz
    Mecenas II
    Gość

Dokładnie…jak znajdziesz dziurę w drodze…wypaloną zarówkę lampie przy drodze…tez burmistrz Piotr…ten hejt na forum staje się komiczny .

#108351 Odpowiedz
    Pytanie do reginy
    Gość

Skoro Ci 30 lat temu było źle i uciekłaś z tond , to po co tu wracasz? przeszkadzają jej liście jesienią , trzeba było przejechać się na cmentarz Rocha w Częstochowie będącym w zarządzie UM, tam sieci się walały po cmentarzu i nie miał kto posprzątać a tu się Pani czysta znalazła

#108352 Odpowiedz
    Anemo
    Gość

Komiczne pretensje,zanim jeden z drugim zaczniecie narzekać najpierw sprawdźcie swoje info.Otoz inteligentni inaczej rondo należy do powiatu !!!!! Wcale bym się nie zdziwił gdyby większość maruderów to ta która już straciła pracę w gminie

#108354 Odpowiedz
    Mecenas II
    Gość

Dokładnie, pewnie jest jak piszesz Anemo…albo to Powiatowe Trole…bo tym ze Starostwa wyjątkowo nie pasuje duet Mielczarek / Stachera.

#108358 Odpowiedz
    Kaśka
    Gość

Jak nie pasuje Mielczarek to burmistrz Pajęczna który wziął się znikąd , tylko od Woskiego, Wolski to dyrektor Pływalni.
    Wolski startował że stowarzyszrnia Mielczarka .
    Pasek .
    …..
    Miał wtedy wyp……

#108446 Odpowiedz
    Tomasz
    Gość

Panie burmistrzu, jak to jest, że mając sprawę do załatwienia w urzędzie nie można wejść tylko pracownicy schodzą do wyjścia….pomijam że nic nie idzie się dowiedzieć…straszna niekompetencja?
    A pan wystawy w urzędzie organizuje w czasie gdy pandemia nasila się, zaprasza pan mieszkańców do zwiedzania…Tak pan dba o pracowników?
    Pan pewnie weźmie sobie urlop , a reszta niech się martwi?
    Nie ma ośrodka kultury? Kina? Czy pan się wstydzi tuch obiektów?
    Jak by pan nie oddał pieniądze na rozbudowę Ośrodka Kultury to by było gdzie wystawy robić i nie tylko.

#108447 Odpowiedz
    Donald
    Gość

Mijemy nadzieję że za dwa lata będzie lepszy kandydat …

#108448 Odpowiedz
    Tadziu
    Gość

Do urzędu wejść nie można, ale wystawa dla ogółu społeczeństwa w urzędzie…
    Masakra…co by tu jeszcze…Panowie?

#108452 Odpowiedz
    Fiona
    Gość

Brawo.
    Wystawa dla Was w urzędzie do którego nie można wejść…?
    Brawo Piotrek.
    Jeszcze dzieci że szkoły trzeba zaprosić, bo tam coraz więcej zachorowań…pomysł wart śmiechu czy płaczu?

#108453 Odpowiedz
    Karol
    Gość

Super organizacja Święta Niepodległości.
    Najpierw bieg na cmentarz złożyć kwiaty i zdążyć na mszę do kościoła…
    Super pomysł, kto panu tak podpowiada, bo pomysły genialne?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 337 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #107437 w Osiągnięcia Piotra burmistrza
Twoje informacje: