Osiągnięcia Piotra burmistrza
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Osiągnięcia Piotra burmistrza
- Ten temat ma 336 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 3 lata, 4 miesiące temu przez
Jola.
-
AutorWpisy
-
Jacek
GośćTak jak sam se przyniesiesz😉😁
Regina
GośćPrzy okazji Wszystkich Świętych odwiedziłam moje rodzinne miasto Pajęczno, gdzie mieszkałam 30 lat. Muszę przyznać że zaskoczył mnie bałagan, nie zadbane drzewa, klomby i kupy liści nawet w parku.
Panie burmistrzu byłam zaskoczona, ale również było mi po prostu wstyd…
Wiele się zmieniło…Szkoda że na gorsze…Tadek
GośćCiemności egipskie na rondzie…
To jest osiągnięcie…?Kier
GośćRondo ma oświetlenie lecz ono nie jest w pełni sprawne białe światełka nie wszystkie migają a żółte przy znaku to jak czasem a powinny cały czas to samo jest z czerwonymi
edek
GośćTo zgłoś do zarządcy drogi i tyle
Mecenas II
GośćDokładnie…jak znajdziesz dziurę w drodze…wypaloną zarówkę lampie przy drodze…tez burmistrz Piotr…ten hejt na forum staje się komiczny .
Pytanie do reginy
GośćSkoro Ci 30 lat temu było źle i uciekłaś z tond , to po co tu wracasz? przeszkadzają jej liście jesienią , trzeba było przejechać się na cmentarz Rocha w Częstochowie będącym w zarządzie UM, tam sieci się walały po cmentarzu i nie miał kto posprzątać a tu się Pani czysta znalazła
Anemo
GośćKomiczne pretensje,zanim jeden z drugim zaczniecie narzekać najpierw sprawdźcie swoje info.Otoz inteligentni inaczej rondo należy do powiatu !!!!! Wcale bym się nie zdziwił gdyby większość maruderów to ta która już straciła pracę w gminie
Mecenas II
GośćDokładnie, pewnie jest jak piszesz Anemo…albo to Powiatowe Trole…bo tym ze Starostwa wyjątkowo nie pasuje duet Mielczarek / Stachera.
Kaśka
GośćJak nie pasuje Mielczarek to burmistrz Pajęczna który wziął się znikąd , tylko od Woskiego, Wolski to dyrektor Pływalni.
Wolski startował że stowarzyszrnia Mielczarka .
Pasek .
…..
Miał wtedy wyp……Tomasz
GośćPanie burmistrzu, jak to jest, że mając sprawę do załatwienia w urzędzie nie można wejść tylko pracownicy schodzą do wyjścia….pomijam że nic nie idzie się dowiedzieć…straszna niekompetencja?
A pan wystawy w urzędzie organizuje w czasie gdy pandemia nasila się, zaprasza pan mieszkańców do zwiedzania…Tak pan dba o pracowników?
Pan pewnie weźmie sobie urlop , a reszta niech się martwi?
Nie ma ośrodka kultury? Kina? Czy pan się wstydzi tuch obiektów?
Jak by pan nie oddał pieniądze na rozbudowę Ośrodka Kultury to by było gdzie wystawy robić i nie tylko.Donald
GośćMijemy nadzieję że za dwa lata będzie lepszy kandydat …
Tadziu
GośćDo urzędu wejść nie można, ale wystawa dla ogółu społeczeństwa w urzędzie…
Masakra…co by tu jeszcze…Panowie?Fiona
GośćBrawo.
Wystawa dla Was w urzędzie do którego nie można wejść…?
Brawo Piotrek.
Jeszcze dzieci że szkoły trzeba zaprosić, bo tam coraz więcej zachorowań…pomysł wart śmiechu czy płaczu?Karol
GośćSuper organizacja Święta Niepodległości.
Najpierw bieg na cmentarz złożyć kwiaty i zdążyć na mszę do kościoła…
Super pomysł, kto panu tak podpowiada, bo pomysły genialne? -
AutorWpisy