Trzeba było się brać do roboty zaraz po wybraniu a nie się bawić, promować idiotów, szkodzić, zionąć nienawiścią, robić głupstwa jak choćby ostatnio z premierem to nie byłoby stresów a druga kadencja była by jak w banku.
Jak to jest że premier polskiego rządu przyjeżdża do kogoś kto ma zarzuty, toczy a właściwie wlecze się postępowanie karne, posłanka pewnie gra na przedawnienie i spotkanie odbywa się właśnie w tej szkole, tej sali za którą jest sprawą. To kpina z premiera. Już mu to donieśli i podobno się mocno wkurzył. Niezła wtopa posłanki.
Zamach PiS na OSP, Beata już to zaczęła zabierając pieniądze niektórym jednostkom w powiecie. Bała się przyjść na zawody powiatowe w jej gminie. Żenada.
Kupiłem juz szampana wypije go po wynikach wyborów jak juz będę pewny, ze wątroby przewracaja sie wam ze złości, ze Pani poseł Beata Mateusiak-Pielucha po raz kolejny dostała sie do sejmu:) życzę jej tego z całego serca i współczuję tego hejtu popaprancow.
Ale kicha na spotkaniu w Złoczewie z posłanką. Kilkanaście osób przyszło, w tym kilku przyjechalo z nią. Opowiadała ludziom bzdury o kopalni, której nie będzie.
Dlaczego na spotkaniu z przedsiębiorcami w Działoszynie głos mogli zabrać tylko wybrani, dlaczego na spotkaniu w Pajecznie, niby otwartym nie dopuszczano do głosu tych wszystkich którzy chcieli go zabrać? Ja myślałem że PRL już minął ale pod rządami Beaty Mateusiak Pieluchy trwa w najlepsze. Ustawka totalna. Wstyd i hańba.
Autor
Wpisy
Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 220 w sumie)