R e k l a m a
R e k l a m a

Oświadczenie władz Powiatu po filmie wójtów, kto „kłamie”?

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Oświadczenie władz Powiatu po filmie wójtów, kto „kłamie”?

Wyświetlanie 13 wpisów - od 16 do 28 (z 28 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #87198 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

RaFF Na jakiej podstawie ? Bo tak Ty tak chcesz ? Przypominam że to nie Ty decydujesz tylko Zarząd !!!

#87199 Odpowiedz
    Becik
    Gość

Nie dość że nic z drogami nie robią to jeszcze szkodzą. Tak mają pieluchowcy.

#87200 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

EDIT: Rada decyduje.

#87201 Odpowiedz
    danken
    Gość

Nie ważne jak ważne żeby była droga 🙂

#87202 Odpowiedz
    RaFF
    Gość

Taka opinia. Koleś który oklamuje zarząd a przy okazji rozwala wszystko i skłóc wszystkich wokół powinien odejść na polityczną emeryturę. Czy ten pan w wyborach nie miał na sztandardach logo PSL? I mgle myk. PIS. Karierowicz i człowiek z przerosnietym ego.

#87203 Odpowiedz
    Zetka
    Gość

Super oświadczenie, z którego wszystko wynika:

1. Wojewodę zarząd powiatu na w … „głębokim poszanowaniu”
    2. PiS w rozbiciu
    3. Droga pod znakiem zapytania- dodam, że powiatowa droga

Ponadto pismo urzędowe opublikowane na stronie powiatu i PiS-u o treści na zasadzie „jedna pani drugiej pani czy panu”, to już nie jest ani śmieszne ani żałosne.

#87210 Odpowiedz
    Wojtek
    Gość

Beata przytuliła tych z samoobrony i ją utopią. Po kątach robią intrygi, szczególnie sprzedawczykowa.

#87211 Odpowiedz
    Piekary
    Gość

Zawsze mówiłem – PiS nas objada ze wszystkiego. To najzwyklejsza partia złodziei i karierowiczów. A mogłem sobie baner PiSu na bramie powiesić ,to się honorem ująłem, a teraz miałbym robotę za biurkiem ,objadałbym podatnika. Szkoda.

#87212 Odpowiedz
    WujekJohn
    Gość

Dziwne jest jednak mimo wszystko to że ciosany toporem wice swobodnie robi w c…a Posła na Sejm. Prdeciez to jeszcze bardziej szkodzi jej wizerunkowi

#87213 Odpowiedz
    Zaraz
    Gość

Zaraz zaraz. Z tego protokołu od koko wynika że Sikora to jeszcze opieprzyl dyrektora PZD za poprawę drogi na odcinku Pajęczno Biała 😁 Czyli zero jego zasługi w tym remoncie. Coś mi sie zdaje że już wiemy wszyscy kto tu niesamowicie kręci.

#87221 Odpowiedz
    Piekary
    Gość

Panie Sikora jutro jadę na przejażdżkę i sprawdzam stan czystości pana podwórka. No bo różowo w tamtym roku nie było.

#87294 Odpowiedz
    Czytelnik
    Gość

Ten debil nawet nazwisko Beatki przekecił w tym „oświadczeniu” 🙂 A tamte niedojdy ten paszkwil podpisały 🙂 Ale mamy naukowców w powiecie, nie ma co 🙂

#87298 Odpowiedz
    Robert
    Gość

Za ten cały burdel odpowiada przewodniczaca PiS w Pajecznie czyli Becia. Brawo. Poparcie rośnie.

Wyświetlanie 13 wpisów - od 16 do 28 (z 28 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #87294 w Oświadczenie władz Powiatu po filmie wójtów, kto „kłamie”?
Twoje informacje: