R e k l a m a
R e k l a m a

Pajęczno ładnieje

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #137016 Odpowiedz
    Zygmunt
    Gość

Nareszcie coś się dzieje w naszym mieście!!!

#137020 Odpowiedz
    Paweł
    Gość

Tak miało być po wyborach…i tak trzymać.

#137022 Odpowiedz
    Edzio
    Gość

Pajęczno ładnieje a powiat upada. Brawo pisiory, na wiele was stać. Tylko kasa się dla was liczy, własna kasa.

#137031 Odpowiedz
    Obserwator
    Gość

Naprawdę wystarczy Wam tylko posprzątać miasto i zamontować lampę na rondzie i macie kisiel w majtkach ?
    Jak na razie nie widać nowych inwestycji oprócz polatania kilku dziur oraz kilku modernizacji nie istotnych dla ogółu.
    Trzy imprezy w tamtym roku w tym jedna przekładana, ale przecież frekwencja duża była prawda?(Oczywiście marna prócz jednego dnia, artyści zaproszeni na „promocję „miasta no cóż nie mi oceniać)
    Jakieś sprawozdanie za imprezy tj Dni Miasta, Targi Końskie jak to się przekłada na promocję gminy ?
    Zaraz ktoś tu wypali o ługu inwestycja była zaplanowana za Mielczarka.
    Ale żeby nie było tak kolorowo gmina mogła by się wypowiedzieć co z terenem który oddala na SIM(Teten za biblioteką)bo na razie też wszystko umarło.

#137033 Odpowiedz
    bylypajecak
    Gość

Co z tego że coraz ładniej w pajęcznie, jak fetor z kolejno powstawających wysypisk śmieci (Dylów, Gajęcice) będą psuły zapachami każdą imprezę. Nie wiem kto wpadł na to żeby robić z okolicy zagłebie śmieciowe

#137034 Odpowiedz
    Renia
    Gość

Mielczarek tylko miał koncepcję…park 1000-lecia 3 lata na koncepcji bazował, a za kilka miesięcy można było zrobić.
    A działkę za biblioteką oddał spółce i jeszcze podatek zapłacił…manager🙈

#137035 Odpowiedz
    Obserwator
    Gość

Myślisz że projekt i przetarg organizuje się 2 miesiące?
    Absolutnie nikogo nie bronię, ale jak czytam o dbającym gospodarzu, bo miasto czyste to mi się śmiać chcę.
    Z działką poczekamy bo u nas w Państwie najpierw papierologia.

#137036 Odpowiedz
    Basia
    Gość

Za poprzedniego burmistrza w czasie zimy zawalone drogi i chodniki śniegiem i lodem. A teraz jest 24.00 i widzę pługi na ulicach. Można jednak dbać o bezpieczeństwo ludzi. Brawo Panie Tokarski.

#137038 Odpowiedz
    Sylwia
    Gość

Pisiory wykończą wszystko a sami doją ile wlezie. Pielucha 15 koła na miesiąc. Niech ktoś powie za co?

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #137038 w Pajęczno ładnieje
Twoje informacje: