R e k l a m a
R e k l a m a

Pieluchowa chce podniesienia cen paliw!!!

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Pieluchowa chce podniesienia cen paliw!!!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 104 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #63941 Odpowiedz
    ołówek
    Gość

Oj @Kalina Kalina
    Komuś wypomina a sama przed kompem „broni demokracji”. Ech :)))
    Gdzie ta utracona demokracja? Wśród tych ludzi, którzy rozłożyli się przy barierkach przed Sejmem i nikt im nic nie zrobił. No dyktatura!!!

Napisz wprost, co konkretnie zabrał Ci ten rząd. Nie owijaj w bawełnę. Wszyscy jesteśmy dorosłymi ludźmi. Każdą sytuację można zrozumieć.

#63942 Odpowiedz
    Pno
    Gość

No tak nic dziwnego. Jako dorosły misiewicz musisz bronić swojej kasty.

#63943 Odpowiedz
    drwal
    Gość

Ołówek ile ci płaci PiS???? za te komentarze………
    Co mi zabrał rząd—- KONSTYTUCJĘ i prawa przez nią GWARANTOWANE !!!!!!!!!!!

#63945 Odpowiedz
    ołówek
    Gość

@drwal zawsze wszystko na pieniądze przeliczasz? Nie masz swojego zdania? Mam rozumieć, że Twoje wypowiadane tutaj opinie są płatne?
    Który dokładnie gwarantowany zapis Konstytucji zabrał Ci rząd? Podaj konkretny jej artykuł.

@Pno, skoro nic o mnie nie wiesz, to z łaski swej się nie wypowiadaj 🙂

#63946 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

@ołówek
    Gdyby nie „poczęte i narodzone”, już dawno bym tam była.:) Ci, dzisiaj na ulicach, to jedynie promil przeciwników rządu. Nie na próżno wybrano wakacyjny czas, a i wielkimi krokami zbliżają się procesy niektórych działaczy pisowskich. Trzeba się było spieszyć. Zwalczam was, jak potrafię i w miarę moich możliwości. Głównie – tłumacząc, bo mam przynajmniej, w przeciwieństwie do was, pojęcie o tym , co PiS nam sprezentował.

#63947 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

Co mi zabrał PiS,pytasz „ołówku”? Poczucie bezpieczeństwa.

#63948 Odpowiedz
    ołówek
    Gość

@Kalina dawaj konkrety!!! Skoro masz takie większe pojęcie to mnie uświadom!!! Śmiało !!!
    Co takiego wam ten rząd sprezentował? Chyba nie masz na myśli kontroli skarbowych tym, którzy ociągali się przez ostatnie lata z płaceniem VATu??

#63949 Odpowiedz
    Pno
    Gość

Ołówek. Jesteś typowym przedstawicielem Janusz PIS więc wypowiadał się będę. Trzeba walczyć, chociażby tu, z takimi hipokryzji jak ty.
    A PIS zabrał nam wszystkie 253 artykuły konstytucji, zniszczył jej ducha. Zniszczył wspólnotę. Ale my zbudujemy ja od nowa. Karząc tych którzy dla swoich partykukarnych interesów niszczą dokonania dwóch dekad wolności.

Ołówek ty się już nie wypowiadaj przynosisz wstyd naszemu powiatowi.

#63950 Odpowiedz
    ołówek
    Gość

@Kalinko jakiego bezpieczeństwa ???? Czego się boisz? Uważasz, że PiS wsadzi Cię do więzienia? ;|

#63951 Odpowiedz
    ołówek
    Gość

@Pno …
    Konstytucja ma 243 artykuły. I wszystkie Ci zabrano …
    I taki z Ciebie jej obrońca …

#63952 Odpowiedz
    drwal
    Gość

Rząd zabiera moje pieniądze i innych obywateli i rozdaje je Rydzykom i innym rozpasanym …
    Rząd rozwalił szkoły i teraz będę musiał sam uczyć dzieci historii !!!!!!!!!!!

#63953 Odpowiedz
    Pno
    Gość

Bezpieczeńtwo to pojęcie nie zawsze tak rozumiane. Ty je tak rozumiesz, bo funkcjonujesz dla tego systemu tu i teraz żeby się „nachapać”. Są tacy którzy naprawdę myślą o swoich rodzinach, sąsiadach, o Polsce. Nie widzą jak ty wszystkiego tylko do granic swojego płota.

#63954 Odpowiedz
    drwal
    Gość

rząd zabrał pieniądze na in vitro i wiele rodzin straciło szansę na potomstwo !!! To pisokracja !!!!!!!!!!!!!!!!

#63955 Odpowiedz
    Pno
    Gość

243 – 253. Oczywiście pomyliłem się podczas pisania. Przepraszam.

#63956 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

@ Pno.:) Widzisz jakiś sens w dalszej dyskusji z „ołówkiem”, czy damy trollowi spokój? Przecież oni nigdy nie odpowiadają na pytania, sami zadając ich tysiące.
    @ ołówek
    Konkretnie. Za co, oprócz 500, wielbisz PiS. Tylko bez ściemy, marzeń, obiecanek i cacanek. Punkt po punkcie!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 104 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #63928 w Pieluchowa chce podniesienia cen paliw!!!
Twoje informacje: