PiS wygrał – Powiat utrzymany
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › PiS wygrał – Powiat utrzymany
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
Mieszkaniec
GośćI co PiS dalej będzie rządził.
Brawo dla wszystkich osób głosujących na Prawo i Sprawiedliwość.
Najlepszy wynik PiSu od wielu wielu lat.Mieszkaniec powiatu
GośćCzyli katastrofa dla powiatu. Do rozwoju potrzebne są pieniądze a te będzie przydzielał rząd-nie pisowski, wojewoda, sejmik-nie pisowski. Z czego ten Sikora zrobi te drogi powiatowe na terenie gminy Sulmierzyce? Przecież jak chodził i żebrał głosy to je obiecywał. Stawiam tezę zerowej wiarygodności. Stracona kadencja dla powiatu. Tylko tłuste koty obrosną w miliony. Gdzie ci wyborcy mają rozum?
wlodek
GośćTragedia ,doprowadzili do ruiny
Cynik
Gość@Miszkaniec powiatu- pewnie z koalicji piszesz nam wprost ,że rząd tuska nie będzie dawał pieniędzy na powiat bo ludzie są u nas prawicowi? Brawo czytajcie młodzi naiwni, pojeździcie trochę po dziurach to rozliczycie rząd tuska za 3,5 roku.
Mieszkaniec powiatu
GośćCzyli przez 5 lat będą dalej dziury tak jak były przez ostatnie 5,5 roku. Tego się spodziewam. A odnośnie przyznawania pieniędzy to pis przyznawał tym samorządom z opozycji? Karma wróci.
Mieszkaniec powiatu
GośćJeszcze odnosnie prawicowości pajeczanskiego pisu, to kto jest prawicowy, bo ja takich nie widzę? Widzę zrzuty z samoobrony, PSL? Rozmawiam ze starszymi ludźmi i wiedzą z jakich rodzin funkcjonariusze pis pochodzą. Prawicowość macie tylko w nazwie dla zbalamucenia ludzi. Tak was postrzegam.
Mieszkaniec
GośćNapewno więcej prawicy w PiS niż w tych całych śmiesznych EPJ-otach czy 2050/PSL
Strzelec
GośćPielucha na starostę, przecież powiat ma miliony aby oddawać. Karolek co ty robisz?
Felek
GośćŻeby tylko pisiory się nie pozagryzali, szkoda by było takiej komedi jaką nam gwarantują przez 5 lat.
Powiatowy
GośćPrawda z tą Pielucha, że chce być starościną? Skończyła jakieś studia, zrobiła prawo jazdy, nauczyła się jakiegoś obcego języka, ukończyła choćby to kolegium Humanum jak większość pisiorow? Beata to 21 wiek a starostowanie to poważne stanowisko, nie rób obciachu.
Kuba
Gość@Felek ty się nie martw pisowcami, zobaczysz jeszcze trochę i ci radni,którzy zbłądzili psl zrozumieją i do pis przyjdą a dlaczego? Bo będzie im wstyd na wsi ,że z wami trzymają. Rząd prowadzi Polskę do ruiny….
Felek
GośćKuba, ja się nie martwię, żeby to nie było takie smutne i na szkodę ludzi to bym rzeczywiście się bawił. Ale prawda jest inna, pis jest w tej samej grupie partii co wszystkie inne. Wszystkie cichcem likwidują Polskę. Weźmy za przykład rolnictwo, Morawiecki podpisał w 2020 roku zielony ład, Wojciechowski w UE człowiek pisu, Kaczynski przeciwny polskiej wsi (5 dla
zwierzat, itd). Energetyka, nikt tak jej nie rozlo,yl jak pis, zlikwidował 14 kopalni węgla kamiennego, w tym z najlepszym węgle Makoszowy, Turów ma problemy przez pis z 2017 roku przez niekompetentnych ludzi, Sławomir Z. itd. Tylko mieczem zdobywa się wolność, jak mawiali nasi dziadowie.Felek
GośćKuba, ja nie jestem w żadnej partii, kiedyś sympatyzowałem z pis, ale szybko się przekonałem, że 95% działaczy to karierowicze delikatnie to nazywając bo mocniej trzeba by angażować odpowiednie organy.
Danuta
GośćI co pis wygrał, milionerstwo dla pisiorow i klapę dla bezrozumnych wyborców.
Piter
GośćPiS to złodzieje, nie dobrodzieje.
-
AutorWpisy